15 jaar RiCon Fotografie: WINACTIE

Hoe het allemaal begon

Het is niet te geloven, wat gaat de tijd toch snel. Op 24 februari 2004 liep ik met mijn (toen) 7-jarige dochter Claudia aan de hand, het gebouw van de Kamer van Koophandel in Rotterdam binnen om mij in te laten schrijven als fotograaf. Na veel wikken en wegen durfde ik dan toch de stap te zetten.

Eerste opdrachten

Mijn eerste betaalde opdrachten heb ik, geloof het of niet, geschoten met een Canon IXUS van 2,1 megapixels. Dat kun je je nu met de huidige techniek niet meer voorstellen. Maar het werkte en mijn opdrachten begonnen zachtjesaan te lopen. Met veel moeite heb ik zelf een website in elkaar gezet, waar heel veel uren in zijn gestoken. Toen er een grotere opdracht kwam voor een bruidshuis heb ik het geld wat ik daarmee verdiende gebruikt voor professionele achtergronden en studiolampen. Inmiddels had ik ook een betere camera en lenzen gekocht.
Zo ging het iedere keer een stap verder, ook wat de ontwikkeling van de fotografie betreft. Ik ben nu vele workshops verder, en er zullen er nog vele volgen, maar de ontwikkeling in de fotografie is groot, dus ik blijf me hier op focussen.

RiCon Fotografie anno 2019

Inmiddels dus nu 15 jaar later en wat hebben we veel leuke dingen meegemaakt. Nooit verwacht dat ik zoveel Awards voor mijn bruidsfoto’s in ontvangt zou mogen nemen. Het event van 12-12-12 bijvoorbeeld, waar 12 stellen die voor hun bestaan afhankelijk zijn van de voedselbank en die een compleet verzorgde trouwdag cadeau kregen, heeft een plekje in mijn hart gekregen, net als het fotograferen voor Stichting Opkikker.
Voor 2019 staan er weer heel veel leuke bruidsparen in de agenda, maar ook mooie andere opdrachten. Een nieuwe uitdaging wordt voor mij de Fine Art Portret fotografie, waar ik in maart/april dit jaar actief mee aan de slag wil gaan. Het is iets heel anders als wat ik tot nu toe heb gedaan, maar iets wat heel erg dicht bij mijzelf ligt. Er is inmiddels al een Facebookpagina en Instagrampagina voor aangemaakt. Neem er gerust een kijkje.

En dan nu: WINACTIE!

Omdat wij 15 jaar bestaan geven we graag mooie cadeau’s weg. Het zijn er in totaal 3: voor iedere 5 jaar 1. Lees snel verder om te zien welke prijzen dat zijn en neem deel! Wie weet ben jij de binnenkort de gelukkige winnaar of winnares!

WIN EEN TROUWALBUM

15jaar

Als eerste van de acties geven wij 1 TROUWALBUM t.w.v. € 325 weg.
Het is een luxe album met een omslag van prachtige natuurlijke linnen materiaal of met een kunstlederen omslag. De keuze is aan jullie! Het album heeft een afmeting van 30×30 cm en telt maar liefst 30 pagina’s. De productie wordt zeer zorgvuldig in Griekenland gedaan en wij zijn heel blij en trots op onze albumleverancier. Wat betreft de vormgeving van de trouwalbums is vrijwel alles mogelijk en daardoor kunnen bruidsparen hun album heel persoonlijk maken. Zo hebben wij onlangs een albumcover kunnen laten voorzien van een prachtige aquarelschildering die door een familielid van het bruidspaar op speciaal verzoek was gemaakt.

WIN EEN BRIDAL BOUDOIR FOTOSHOOT

15jaar boudoir

Sinds een tijdje doen wij ook boudoirfotografie en wij doen dat in de vorm van een BRIDAL BOUDOIR FOTOSHOOT. Een tikje gewaagde fotoshoot van de bruid in haar mooiste lingerie. Vrouwelijk en stijlvol gefotografeerd en in samenwerking met een professionele visagiste/haarstyliste. Deze Bridal Boudoir Fotoshoot t.w.v. € 395, waarvan wij er 1 weggeven, zal in onze studio in Ridderkerk plaatsvinden. Meer informatie over onze Bridal Boudoir Fotografie vindt je HIER.

WIN EEN LOVESHOOT + LOVEFILM

15jaar Loveshoot

Ons laatste cadeau wat wij weggeven is iets unieks: 1 LOVESHOOT + LOVEFILM t.w.v. € 395.
Op een locatie die we in overleg met jullie bepalen wordt een mooie serie foto’s van jullie gemaakt. De Lovefilm is een clip van ca. 3 minuten die tijdens de Loveshoot wordt gemaakt. Onwijs leuk om te hebben en te delen met familie en vrienden. Of wat dacht je van: als unieke aankondiging van jullie huwelijk? De Lovefilm is geschonken door Ceewoodweddings, onze vaste filmer. Meer informatie over Loveshoot + Lovefilm vinden jullie HIER.

HOE KUN JE MEEDOEN AAN DEZE WINACTIE?

 • Jullie gaan trouwen in 2019 of 2020
 • Volg mij op Instagram (KLIK HIER)
 • Vul het contactformulier in met jullie gegevens en trouwdatum (KLIK HIER)
 • Deel dit bericht zoveel mogelijk op social media
 • Vul onderaan het bericht op het CONTACTFORMULIER (dus niet onder dit blog!) in waarom jullie moeten winnen en welk product je wilt winnen
 • 1 april 2019 (nee geen grap!) worden de winnaars bekend gemaakt

Zoals jullie zien zijn dit allemaal prijzen bestemd voor aanstaande bruidsparen. Omdat wij ook andere stellen graag iets moois willen geven, verloten we 1 cadeaubon t.w.v. € 50 onder alle stellen die aangeven in het bericht op het contactformulier dat ze niet gaan trouwen.

Over de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Showing 2 comments
 • Santana
  Beantwoorden

  Beste Dik en Rika,

  Ten eerste nogmaals gefeliciteerd met jullie 15jarig jubileum!!!!!

  Vanmorgen hebben wij elkaar ontmoet bij lommerrijk. Jullie kwamen onwijs leuk op ons over en jullie fotos zijn prachtig!
  Zoals jullie voorstelde doen wij ook mee met de win actie.
  Als wij winnen gaan wij voor het foto album.
  Wij vonden alle foto’s albums zo mooi in elkaar gezet! Jullie zijn 1 van de eerste fotografen waar wij een goed gevoel bij hebben.

  We zijn nog aan het oriënteren, maar wellicht nemen wij snel contact met jullie op!!
  Wij wensen jullie onwijs veel succes en wensen jullie nog vele jaren met jullie bedrijf!

  Vriendelijke groetjes,

  Marcel en Santana

 • Danielle
  Beantwoorden

  Hoi hoi

  Wat een gave actie! Wij zijn Danny en Daniëlle
  36 en 32 jaar en zijn 18 jaar samen. Twee kids van 12 en 9 verder komt daar nu eindelijk ons sprookjes huwelijk aan.
  Ik zou heel graag mee willen doen aan de actie om de love shoot met videoclip te winnen! Want hoe orgineel is dit om onze datum aan te kondigen, zo leuk!
  Onze trouwdatum in optie is tot nu toe gezet op 26/06/20 in Rotterdam ❤️ Voor ons geen speciale datum maar wel het jaar waarin we 20 jaar samen zijn.

Laat een reactie achter