Joeke Verhoeven Floral Design

Joeke Verhoeven leerden wij kennen voorafgaand aan een trouwbeurs in Vlissingen. Er was het idee ontstaan om voorafgaand aan deze beurs met een aantal deelnemers een gestijlde fotoshoot te gaan doen en de foto’s die daaruit zouden komen te gebruiken op de beurs. Joeke heeft toen de prachtige bloemen verzorgd. De fotoshoot was zo’n succes, dat de foto’s nog steeds gebruikt worden en niet alleen door de organisatie van de trouwbeurs, maar zelfs de locatie (hotel Westduin) heeft speciale “trouwboekjes” uitgebracht met mijn foto’s daarin. Iets om supertrots op te zijn!

Joeke mag zeker trots zijn op haar werk. Ik werd er vrijwel direct verliefd op. Dat was ook de reden dat ik haar heb gevraagd voor een grote gestijlde fotoshoot in Zeeland, die we Sevillian Love hebben genoemd.

 Daarvoor was onnoemelijk veel bloemwerk nodig en Joeke heeft daarbij onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wat was het prachtig! In de editie nr. 2 van Bruid Magazine staan maar liefst 3 pagina’s van deze fotoshoot met de bloemen van Joeke.

En onlangs heeft Joeke haar bloemenbijdrage geleverd voor een fotoshoot in de Grote Kerk in Dordrecht. Het was sowieso weer leuk om elkaar weer te zien en te spreken, want naast dat ze prachtige bloemstukken maakt, is ze ook nog een heel mooi en vriendelijk mens. Ik hoop nog vaak samen te mogen werken met deze kanjer op haar gebied. Zij zal het nog ver kunnen gaan brengen, want haar werk is echt superprofessionele kwaliteit. Zo heeft ze ook connecties met kwekers die speciale geurrozen kweken. Dat zijn echt prachtige pioenachtige rozen die zo heerlijk ruiken. Zou ik zeker in mijn bruidsboeket willen!!

Neem zeker een kijkje op haar website, die er ook al zo mooi uitziet:

www.jvfloraldesing.nl