Corona: wat er nog wel kan

In deze bijzondere tijden laat ik je zien: corona, wat er nog wel kan. Want nu bijna al de geboekte bruiloften zijn verzet naar later dit jaar of naar volgend jaar, is mijn agenda een stuk leger. Voor een creatief persoon is dat heel lastig. Die wordt daar vreselijk onrustig van en gaat toch plannetjes bedenken om creatief bezig te blijven. Daarom hebben wij de bruidsparen die in mei hun bruiloft hebben verzet op de dag dat ze eigenlijk tegenover elkaar zouden staan om het ja-woord te geven, benaderd voor een Loveshoot. Zodat ze op die beladen datum toch iets positiefs zouden hebben om op terug te kijken. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt en wat voelde dat weer goed! Fijn om ze weer te zien en te spreken, maar ook om weer lekker creatief bezig te zijn. Het was een hele fijne ervaring voor de bruidsparen en leverde prachtige beelden op. Zo waren we met heerlijk lenteweer in het centrum van Dordrecht, in het Munnikepark in Zwijndrecht, bij Slot Moermond in Renesse en bij de Kralingse Plas.

Weer lekker creatief bezig zijn

Ik kijk erg uit naar de tijd dat ik weer echt aan de slag kan op een bruiloft en gelukkig zijn er ook bruidsparen die ervoor kiezen om toch dit jaar de bruiloft, op aangepaste wijze, door te laten gaan. Zo wordt er die dag wel de voorbereidingen/omkleden, first look, de ceremonie, de fotoshoot, het aansnijden van de taart en een toost en wat familiefoto’s gemaakt. Op een andere datum in 2021 wordt dan de ceremonie nogmaals gedaan, de receptie, taart, diner en feest. Maar dan met familie en vrienden erbij aanwezig wat in 2020 niet mogelijk was. En zo vult ieder bruidspaar het in zoals zij het wensen. Filmer Robert maakte er een leuk clipje van waarbij je een indruk krijgt van hoe zo’n loveshoot verloopt. Deze kun je onderaan dit blog vinden.

Speciale aanbieding Loveshoot

Zijn jullie nou ook zo’n stel die hun bruiloft heeft verzet, maar die vreselijk aan zitten te hikken van die eerste trouwdatum die nog komt? En willen jullie die ook graag invullen met een te gekke loveshoot? Vul dan onderin het contactformulier in en we spreken elkaar snel!

 

Madly in Love

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laat een reactie achter