Ceewood Weddings

Ben je op zoek naar een professionele filmer voor je trouwfilm?
Robert van Ceewood Weddings is een topper op dat gebied. Een ontzettend leuke en grappige man die ik enkele jaren geleden mocht ontmoeten op een trouwbeurs. Ik hou ook van humor en was nog op zoek naar een “vaste” filmer om mee samen te werken. Dat werd Robert.

Toen de vernieuwde website van Robert online kwam en ik de prachtige films kon zien die hij maakt, was ik verkocht. Films als deze maken een bruiloft voor mij helemaal af. De manier van filmen en editten zoals Robert het doen spreekt mij ontzettend aan. Het is stijlvol en romantisch.

Dat was dan ook de reden waarom ik hem bij een tweetal loveshoots heb gevraagd om een mooie clip te maken. Die kans greep hij met beiden handen aan. Het resultaat mag er zijn.

Hij werkt zo onopvallend mogelijk (net als ik), zodat jullie optimaal jezelf kunnen zijn en kunnen genieten van jullie trouwdag, de gasten en vooral elkaar!
Bij Ceewood Weddings zijn diverse extra opties mogelijk zoals het gebruik maken van een zogenaamde drone, zodat je bijzondere beelden krijgt van de locatie vanuit de lucht. Of misschien willen jullie er nog een extra filmer bij voor de wat langere dag?
Een teaser hebben jullie al binnen 2 weken en na ongeveer 8 weken is jullie prachtige trouwfilm klaar.

www.ceewoodweddings.nl