Beautiful Boudoir Fotografie

quoteboudoir

boudoir
Je hebt de liefde van je leven gevonden en jullie gaan trouwen! Je hoofd loopt vol van alles wat er geregeld moet worden: je trouwjurk, je visagie en haarstyling, de bloemen en: je lingerie.

Je doet er alles aan om er op je trouwdag prachtig uit te zien.

Wat zal hij verrast en trots zijn als hij het album vol prachtige foto’s van jou in je mooiste lingerie doorbladert. Als je dit album de avond voor de bruiloft op zijn kussen legt weet ik zeker dat hij op de trouwdag echt alleen maar oog voor jou heeft. Dit album is een mooie herinnering aan jouw vrouwelijkheid. Ook na jullie trouwdag.

Om die prachtige foto’s van jou te kunnen maken, staat er een team voor je klaar. Een professionele visagiste en haarstyliste waar wij al jaren mee samenwerken. Een bloemist die ervoor kan zorgen dat er voor jouw beautiful bridal boudoir foto’s verse bloemen voor je klaar liggen. Een locatie in de regio Zuid Holland waar we in alle rust en met goed licht kunnen fotograferen. En natuurlijk is er thee en heerlijke chocola!

Je zult je op en top model voelen, compleet met een glaasje prosecco en met de wind van de windmachine in je haren. Of wat dacht je van jou in een melkbad (net als Cleopatra) waarin de mooiste bloemen drijven en waarbij wij je begeleiden in de poses? Met op de achtergrond jouw favoriete muziek.
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij heerlijk jezelf en op-en-top vrouw kunt zijn.

Wat neem je zelf mee?

Lingerie waar je je goed in voelt, bij voorkeur je bruidslingerie, maar andere lingerie mag natuurlijk ook. Denk hierbij aan: push-up bh’s, strings, torselet, corset, jarretels, bodies.
Maar vergeet ook belangrijke accesoires niet:
plakkousen met kanten rand, hoge hakken, sieraden, een wit overhemd van je man, een kimono en sluier. Mocht je zelf geen sluier hebben, dan kun je die van ons lenen.

Visagie & haarstyling

Wij werken met een professionele visagiste en haarstyliste omdat de make up voor een fotoshoot zwaarder is dan dat je waarschijnlijk zelf zult doen. Zij is specialist in haar vak en weet als geen ander wat bij jouw gekozen lingerie, de vorm van jouw gezicht en je persoonlijkheid het beste past. Hierdoor kunnen we het mooiste effect op de foto’s bereiken.Het haar is meestal los gestijld of half opgestoken, afhankelijk van wat er het beste bij jou past.

beautiful bridal boudoirOnvangst en locatie

Je wordt door ons ontvangen in onze studio/visagieruimte in Ridderkerk met een lekkere kop thee en natuurlijk iets lekkers. Hier wordt je omgetoverd tot de prachtige vrouw die je eigenlijk bent. Samen met fotografe Rika zoek je de lingerie uit waar we mee gaan fotograferen.
Hierna vertrekken we naar de fotolocatie, waar je je in een aparte ruimte kunt omkleden en we je zullen uitleggen hoe de volgorde van de boudoirfotoshoot zal zijn. We helpen je met de poses en zorgen dat jij je volledig op je gemak zult voelen. 

Onthulling & Bestelsessie

Het is misschien een leuk idee om voor de avond iets leuks als een diner of ga stappen met je aanstaande, want je ziet er fantastisch uit!

Als ik daarna thuiskom, spring ik meteen achter mijn iMac, want ik kan niet wachten om het resultaat te zien! Na ongeveer 2 a 3 weken zijn de foto’s bewerkt.  Ik nodig je dan uit voor de onthulling van jouw foto’s en de bestelsessie.
Je beslist dan welke foto’s je in het album wilt hebben en maakt de keuze voor het covermateriaal. Ook kun je kiezen voor een luxe bewaarbox met daarin 10 van jouw favoriete foto’s of een prachtige wanddecoratie.

“Een waanzinnig gave ervaring. Hele fijne mensen waardoor ik snel op mijn gemak was en de foto’s super zijn geworden.
Het begon met een idee als cadeau voor mijn man voor de bruiloft maar uiteindelijk is het ook voor mij een cadeau geworden.
Een boost voor het zelfvertrouwen en een zeer happy man. Te gek!”

“Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn boudoirshoot.
De shoot zelf was in het begin een beetje spannend, maar al snel voelde ik mij op mijn gemak.
Fijne intieme studio en een professionele fotograaf.
De foto’s had ik binnen een paar dagen al binnen, super service!”

“Lieve Rika, nogmaals bedankt voor deze prachtige foto’s.Ik ben heel erg blij dat ik mijn boudoir fotoshoot bij jou heb gedaan.
Je gaf mij vanaf minuut één al een heel erg fijn gevoel en vooral geruststellend.
En mocht er iemand in mijn omgeving een boudoir shoot willen,
dan raad ik je zeker aan!!”

PAKKET A € 395

– 2 a 3 uur fotografie
– visagie & haarstyling
– gebruik fotolocatie

PAKKET B € 595

– 2 a 3 uur fotografie
– visagie & haarstyling
– gebruik fotolocatie
– luxe album 25x25cm

PAKKET C € 895

– 2 a 3 uur fotografie
– visagie & haarstyling
– gebruik fotolocatie
– luxe album 25x25cm
– topkwaliteit wanddecoratie 80x60cm

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Alle foto’s op deze pagina zijn geplaatst met toestemming en gemaakt tijdens een portfolio fotoshoot. De foto’s die we maken van jouw Beautiful Bridal Boudoir fotosessie zullen nooit door ons worden gepubliceerd, tenzij jij daar zelf schriftelijk toestemming voor geeft. Hiervoor hanteren wij grote discretie en wordt jouw vertrouwen hierin hoog gerespecteerd.