Beautiful Boudoir Fotografie

Olala

Deze Beautiful Boudoir Fotoshoot is een spannende verrassing voor jouw vriend, vriendin, aanstaande echtgenoot of gewoon voor jezelf: het resultaat zal je verbazen en als je na de shoot de deur van de studio uitloopt, stroom je over van zelfvertrouwen.

Als je liever samen met je partner de boudoirshoot wil doen, dan kan dat ook! In formeer naar de mogelijkheden.

Indien gewenst wordt je voorzien van professionele visagie. Het is heerlijk ontspannen in de stoel van de visagiste. Na ca. 1 uur (en je zult zien dat de tijd vliegt!) heb je een prachtige make-up!

Vooraf spreken we af wat je wilt en wat je niet wilt. Ik maak geen foto’s waar jij je niet prettig bij voelt. Als je het allemaal best spannend vindt, geen probleem!
Ik ben jouw fotograaf en ik ben ook een vrouw. Ik begrijp heel goed dat je wat ongemakkelijk bent. Maar je zult zien dat het gewoon heel erg leuk is om te doen. Trust me. Het liefst fotograaf ik op locatie en dat doe ik uiteraard in overleg met jou. De kosten hiervan komen voor jouw rekening.

Tip: neem je favoriete muziek mee om je beter te kunnen ontspannen en als je wilt kun je ook wat extra lingeriesets meenemen.

 “Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn boudoirshoot.
De shoot zelf was in het begin een beetje spannend, maar al snel voelde ik mij op mijn gemak.
Fijne intieme studio en een professionele fotograaf.
De foto’s had ik binnen een paar dagen al binnen, super service!”

“Lieve Rika, nogmaals bedankt voor deze prachtige foto’s.Ik ben heel erg blij dat ik mijn boudoir fotoshoot bij jou heb gedaan.
Je gaf mij vanaf minuut één al een heel erg fijn gevoel en vooral geruststellend.
En mocht er iemand in mijn omgeving een boudoir shoot willen,
dan raad ik je zeker aan!!”

Kledingtips

Wat neem je mee naar een boudoirfotoshoot? Als je de foto’s aan je aanstaande cadeau wilt doen dan zou ik zeker je bruidslingerie meenemen, je sluier (als je die hebt), kousen, sieraden en hakken. Neem daarnaast 2 extra setjes lingerie mee. Ook hierbij zijn kousen en hakken een must.
Een leuk sexy jurkje en/of een mooie kimono zijn een mooie aanvulling.