Wie ben ik?

Iets over mijzelf

Ik ben dol op de lente en de herfst, Italie, de film The Notebook, L’Eau en Blanc van Lolita Lempica, tradities en pasta’s.
Ik word wat minder enthousiast van mijn auto wassen, wortels, in de file staan, en onoverzichtelijkheid.
Ik ben Rika Conradi, een ontdekker, een “mensenmens”. Ik ben rustig en kalm, maar kan enorm gepassioneerd worden over mooi licht op een locatie. Ik ben bruidsfotografe.

Ik fotografeer eigenlijk al heel lang. Zo ver ik me kan herinneren vanaf mijn 14e jaar.  In februari 2004 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wat betekent dat ik nu officieel bijna 13 jaar als bruidsfotograaf aan het werk ben! Yeah!

Het creatieve aspect, gecombineerd met de emotie van het moment heeft ervoor gezorgd dat ik in de fotografie voor bruidsfotografie heb gekozen.
Want dat is toch wel waar mijn hart ligt. Ik ben enorm geïnspireerd door diverse (in mijn ogen geweldige) bruidsfotografen waarvan ik er sommige ook nog regelmatig spreek. Ik hou ervan om de sfeer vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat bruidsparen helemaal zichzelf kunnen zijn, daarom hebben we tijdens de fotoshoot op de trouwdag enorm veel lol met elkaar. Een klik tussen fotograaf en bruidspaar moet er naar mijn idee dan ook zijn, dus hebben we voorafgaand aan de trouwdag diverse gesprekken om elkaar wat beter te leren kennen. Een Loveshoot is daar zeker ook een goed middel voor!