Familiefotografie

Familie is je alles. Je partner, je kinderen, je ouders. Hun liefde is je heel dierbaar. Samen groeien jullie op en in een mensenleven gebeuren er soms dingen die de band tussen jullie nog hechter maakt. Jullie respecteren elkaar, kennen elkaars gebruiksaanwijzing en vinden het fijn om elkaar te zien en te spreken. Dat zou je ook kunnen zeggen van vrienden, maar bij familie is er nog iets extra’s. Een gevoel van bij elkaar horen, van aan elkaar verbonden zijn.

Vaak nemen we de dingen in het leven als vanzelfsprekend, terwijl het dat natuurlijk niet is. Sta regelmatig stil bij wat voor moois jullie hebben met elkaar. En laat dat moois vastleggen in mooie herinneringen om later op terug te kijken. Bijzondere momenten, geposeerd of ongeposeerd, gewoon zoals jullie zijn met elkaar. Liefdevol, spontaan en vooral: jezelf.
Die foto’s zullen heel bijzonder voor je zijn als je ze ziet na de fotoshoot, maar zullen nog waardevoller worden in de loop der tijd. Het geeft namelijk jullie familiegeschiedenis weer.

Wat kost een Familie Fotosessie?

Voor 1 a 1,5 uur fotografie, een persoonlijke Online Gallery met alle bewerkte foto, en een snelle previewfoto reken ik € 125.