LIFESTYLE BABY FOTOSESSIE

Een serie foto’s als een documentaire van jullie leven na de geboorte van jullie baby. Gewoon zoals het is en jullie hoeven er niet de deur voor uit, want voor deze fotoshoot kom ik gewoon bij jullie thuis! Met waardevolle momenten in een periode die je niet wilt vergeten. Foto’s die je waarschijnlijk zelf ook zult maken, maar nu niet met jou achter de camera, maar ervoor! De jonge gezinnen die jullie voor gingen zijn ontzettend dankbaar voor deze foto’s!

Lifestyle Baby FotosessieDe fotosessie

De fotosessie kan een enkele fotosessie zijn op het door jullie gekozen moment. Dat kan vanaf dat jullie baby 2 weken oud is tot de dreumes een jaar is (maar ook daarna uiteraard!). Hiervoor maken we een afspraak op een dag dat het gezin compleet is. Uiteraard zorg je ervoor dat het huis opgeruimd is. Ik fotografeer in de woonkamer en eventueel ook in de babykamer als jullie dat willen.

Het album: mini-album of groter

Jullie kiezen zelf welk album je erbij wilt en of je ook nog unieke opa&oma miniboekjes erbij willen om als verrassing aan je ouders te geven. Als ik bij jullie langs kom voor de fotosessie zal ik daar voorbeelden van laten zien. Ook neem ik de materiaalstalen mee waaruit gekozen kan worden voor de omslag van het album. De kosten voor deze albums € 50 voor een boekje van 15x15cm met 12 pagina’s en voor een album in formaat 30x30cm met 40 pagina’s € 152.

Baby’s eerste jaar in een lifestyle album

Het is ook mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijk tarief het hele eerste jaar van jullie baby in lifestyle fotosessies vast te leggen. Dat bestaat uit 4 fotosessies, verdeeld over het eerste levensjaar. De eerste sessie vindt dan plaats in maand 1-3 van jullie baby, de tweede in maand 4-6, de derde in maand 7-9 en de laatste in maand 10-12. Jullie kiezen de favoriete foto’s uit iedere sessie en ik maak er een mooi ontwerp van, wat na jullie goedkeuring besteld zal worden.

 

Lifestyle BabyRoos-069Roos-060Roos-046Roos-039Roos-027Roos-006Maud-9392Maud-055Maud-032Maud-014Maud-011976195269450

 

Wat kost een Lifestyle Baby Fotosessie?

Er is al een Lifestyle Baby Fotosessie vanaf € 200. Na 1 uur bij jullie thuis gefotografeerd te hebben worden de foto’s bewerkt en ontvangen jullie er minimaal 30 binnen 2 weken in een online gallery die ik jullie per email door zal sturen.
Omdat de mini-albums zo leuk zijn, kunnen deze erbij besteld worden. De mini-albums zijn ook erg gewild bij de trotse opa’s en oma’s. Jullie  mogen zelf de favorieten kiezen. Een minialbum heeft een formaat van 15x15cm en heeft 12 pagina’s en kost € 50.