Unieke prijs, eigentijdse en prachtige bruidsfotografie!

Jullie planning is nu volop in gang en jullie zijn eigenlijk nog op zoek naar een geschikte bruidsfotograaf. RiCon Fotografie denkt met jullie mee. Bij ons kun je helemaal “zen” zijn. Wij maken graag voor jullie de mooiste foto’s maakt en bieden luxe albums om jullie herinneringen in te bewaren.

Jullie bruiloft zal een feest worden waar maanden van voorbereiding in zitten en waar je blijvend van wilt nagenieten.
Jullie ontvangen daarom direct na de trouwdag een prachtige preview van 5 foto’s. Zo blijven jullie zo lang mogelijk in de weddingmood!

Iedere bruidsreportage is weer anders. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom maak ik graag voor jullie een pakket op maat. Hierbij kun je naast mij als jullie bruidsfotograaf ook denken aan een second shooter om echt alle momenten vast te laten leggen of wat dacht je van een trouwfilm? Maar ook als jullie trouwen in het buitenland ben ik graag jullie fotograaf.

8 UUR BRUIDSFOTOGRAFIE  € 1595


* een uitgebreid kennismakingsgesprek
* een draaiboekbespreking
* minimaal 300 bewerkte foto’s in een persoonlijke online gallery
* alle foto’s zonder watermerk of logo en in hoge resolutie
* preview van 5 foto’s de dag na jullie bruiloft

De tarieven die wij hanteren zijn all-inclusive, er zijn dus geen onverwachte kosten. Willen jullie er een luxe album bij? Dat is uiteraard mogelijk. Ik informeer je daar graag over tijdens het kennismakingsgesprek.
Wij werken zeer zorgvuldig in het maken van de foto’s en in de fotobewerking, daarom besteden wij minstens 25 uur per bruidsreportage.

KORTING OP LOVESHOOT

Een toffe loveshoot kost bij mij €295. Dit bedrag is inclusief de fotoreportage van 2 uur en een mini-album van 15x15cm.
Wanneer je mij als trouwfotograaf boekt dan krijg je 50% korting op deze loveshoot!

COMBIPAKKET FOTO + FILM

Naast de prachtige fotoreportage is het ook mogelijk om bij RiCon Fotografie bewegend beeld van jullie mooiste dag te laten maken. Wij werken met een professionele vaste filmer. Omdat wij al veel bruiloften gezamenlijk hebben mogen vastleggen, zijn wij een hecht team en wordt deze samenwerking door bruidsparen als erg prettig ervaren.

Speciaal hiervoor hebben wij een COMBIPAKKET samengesteld voor 8 uur fotografie + film. Extra uren zijn uiteraard mogelijk.

8 UUR FILM + FOTO € 2750

Foto: zoals pakket hierboven
Film: 1 cameraman | film van 10 minuten | eigen muziekkeuze | levering na 9 weken via wetransfer | geen reiskosten in NL

IS JULLIE TROUWDATUM NOG BESCHIKBAAR?

Bruidsparen boeken altijd ruim op tijd. Informeer daarom snel als je wilt weten of jullie datum nog beschikbaar is!
Ga hiervoor naar contact, vul jullie gegevens in en klik op verzend.

Alle genoemde pakketten zijn inclusief BTW.

Benieuwd wat andere bruidsparen van RiCon Fotografie vinden?

Als jullie nieuwsgierig zijn naar wat andere bruidsparen van mij vinden, kijk dan bij ERVARINGEN.

Check ook dit eens: BLOG over wat een trouwreportage eigenlijk kost.