Awards & Publicaties: RiCon Fotografie, Bruidsfotografie, Bruidsfotograaf

In 2012 mocht ik de Bruidsfoto Award in ontvangst nemen. Wat was ik trots! Het was de vakprijs in de categorie Huwelijk en Emotie. De foto van het bruidspaar tijdens de plechtigheid waarbij de bruid een vette knipoog naar de bruidegom geeft in een mooie zwart-witte tint is een foto, waar mijn klanten het nu nog over hebben. In 2013 heb ik de OTF Award gewonnen (Onze Trouw Fotograaf), met een foto van de bruid tijdens de voorbereidingen waarbij de trouwjurk en de trouwfoto van haar overleden moeder op de achtergrond te zien. Wat heeft ze haar moeder gemist op deze prachtige dag. Ook een foto met veel emotie.

Dit jaar, 2014, ben ik met maar liefst 2 foto’s genomineerd voor de Bruidsfoto Awards. Het bruidspaar op de steiger van Sil op Texel in de categorie Bruid en Bruidegom en de foto van de zeer emotionele bruidegom tijdens de plechtigheid in de categorie Sfeer en Emotie. Stemmen kan op www.bruidsfotoaward.nl

Daarnaast worden er regelmatig foto’s van RiCon Fotografie gepubliceerd in voornamelijk bruidsbladen. Daar ben ik als bruidsfotograaf enorm trots op!

Bruidsfoto Award 2014
Nominaties Bruidsfoto Award 2014
Bruids Foto Awards
BRUIDS FOTO AWARDS
RiCon Fotografie bij RTL4
RiCon Fotografie bij RTL4
RiCon Fotografie bij RTL4 op TV
RiCon Fotografie bij RTL4 op TV
Publicatie Story
Bruidsreportage Ridderkerk: Publicatie Story
Publicaties
Publicaties
Bruid & Bruidegom Magazine
Bruid & Bruidegom Magazine nov/dec/jan 2013/2014

Meer informatie?

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie is bij RiCon Fotografie iets bijzonders: het is waar mijn hart ligt en waar wij bruidsparen “pamperen” met goede afspraken in leuke gesprekken en voorzien van prachtige foto’s van de bruiloft. Bij ons geen “hier-ben-ik” mentaliteit als bruidsfotograaf. Bij een trouwdag draait het om jullie, niet om ons. Lees hier meer over bruidsfotografie.

Loveshoots

Loveshoots vind ik erg leuk om te doen. Het geeft in een mooie serie foto’s de liefde tussen jullie weer. Voor jullie is het een “boost” in je relatie. Met veel humor en kleine opdrachtjes krijg ik de reactie die ik graag op foto wil vastleggen. Lees hier meer over loveshoots.

Boudoir Fotografie

Oh la la! Boudoirfotografie is licht pikante met een spicy bite. Tijdens deze fotosessie wordt je in de watten gelegd door mijn visagiste/haarstyliste en ervaar je je vrouwelijkheid ten top. Durf jij het aan? Schroom niet, ik stel je vooraf op je gemak en er worden vooraf goede afspraken gemaakt. Zo krijg jij de serie foto’s waar je (stiekem) van hebt gedroomd. Lees hier meer over boudoir fotografie.