Bruidsfotografie: ervaringen van bruidsparen & leveranciers

Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen van bruidsparen & leveranciers. Dat wij onze uiterste best doen wat fotografie en service betreft, is voor ons vanzelfsprekend. Maar wat vinden de bruidsparen ervan? Hieronder een aantal reacties:

MikeRomanie

Visagiste en haarstyliste Ilse is zo vol van RiCon Fotografie, dat wij jullie graag het hele verhaal willen laten lezen”

Al jaren geleden heb ik Rika ontmoet tijdens een bruiloft waarbij ik zelf het haar en make-up verzorgde van de bruid. Rika was daar als fotograaf en bedacht hele leuke ‘settingen’ om foto’s te maken. Toen wij 2 jaar geleden zelf gingen trouwen, was er voor mij dus ook geen twijfel over dat Rika en Dik onze fotografen zouden zijn! Het resultaat was werkelijk fantastisch! Wij hebben de hele dag genoten en dat zie je goed terug op de foto’s. De emoties zijn goed vastgelegd op beeld, wat een timing! Vlakbij de fotolocatie was een pand dat nodig opgeknapt moest worden. Rika zette ons ervoor en de foto’s werden fantastisch met zo’n achtergrond! Leuk dat Rika en Dik ter plekke ook meedenken en hun creativiteit de vrije loop laten. Er zaten heel veel leuke foto’s bij waarvan wij niet eens wisten dat ze gemaakt waren! Wij laten met trots onze foto’s zien!

Ik werk veel met Rika samen in haar studio. Regelmatig heeft zij fotoshoots waarbij ik het haar en make-up van de modellen mag verzorgen. Wat mij altijd opvalt, is dat Rika ervoor zorgt dat iedereen zich al snel op zijn gemak voelt. Dat begint met een glaasje champagne of wat lekkers, daarna een spetterende fotoshoot. Gewoon lekker los, alles mag en niets is verplicht. Ook tijdens zo’n shoot verzint ze steeds weer iets nieuws. Je kunt merken dat ze met plezier fotografeert!