Bruids Foto Awards

Bruids Foto Awards

Trots ben ik op al mijn foto’s, maar het meest trots ben ik als een foto een bruidsfoto award wint! In juni 2012 mocht ik de Bruids Foto Award in de categorie Huwelijk & Emotie in ontvangst nemen. Wat een beleving was dat! Het bruidspaar op de foto wist het daarna als eerste; dat vond ik wel zo netjes naar hen toe en natuurlijk zaten zij ook op het puntje van de stoel toen ze wisten wanneer en hoe laat de prijsuitreiking was. Ik heb ze bedankt met een prachtig fotoblok om neer te zetten met het logo van de BFA erop; een mooie herinnering aan een heel bijzonder moment.

In 2013 mocht ik de OTF Trouwfoto Award, de 2e prijs, ontvangen. En ook op deze foto ben ik supertrots. Het is een heel bijzonder moment voor deze bruid, sinds zij haar moeder heeft verloren en zij tijdens de voorbereidingen haar zo mistte. Ook in deze foto zit weer veel emotie, iets waar mijn hart ligt tijdens de bruidsfotografie. Dit bruidspaar ontving van mij een prachtige vergroting van deze foto en ik denk dat ik wel weet waar die komt te hangen…..

Bruids Foto Awards