Bruidsfoto Award 2015: hoe vertel ik het mijn genomineerde bruidsparen?

Tja, dan ben je genomineerd met maar liefst 2 foto’s voor de Bruidsfoto Award. Nadat wij het nieuws hadden gehoord, hebben we hier natuurlijk een klein feestje gevierd. Want wat zijn we hier blij mee en ontzettend trots op!
In 2012 mochten we de Award mee naar huis nemen voor een foto in de categorie huwelijk en emotie. Vorig jaar waren we ook genomineerd met 2 bruidsfoto’s en ontvingen we 2 eervolle vermeldingen.
Uit de bijna 3.000 inzendingen zijn onze 2 foto’s gekozen en dat is voor ons iets heel bijzonders! Omdat gedeelde vreugd dubbele vreugd is, en omdat we deze foto’s niet hadden kunnen maken zonder de bruidsparen,
wilden we dit graag met de bruidsparen van de genomineerde foto’s delen. En dat hebben we gedaan!

Dus drukten we afgelopen dinsdag rond 19.30 uur op de bel bij Bart en Annemieke. Toen Annemieke de deur open deed, was ze verbaasd om ons te zien en liet ons binnen. Bart stond in de keuken de afwas te doen en kwam er al snel bij.
We vertelden hen dat ze water moesten koken en Bart dacht daarom dat ik graag een kopje thee wilde. Maar dat was niet het idee. In de doos die we bij ons hadden, zat namelijk een “wonderbeker”. Die is zwart als het koud is, maar vertoont
een afbeelding als er heet water in zit. Vol spanning keken Bart en Annemieke wat er ging verschijnen………en de reactie was zeer enthousiast!!

De avond erna waren Marcel en Saskia aan de beurt om verrast te worden. Omdat we zeker wilden weten dat ze allebei thuis waren, hadden we de ouders van Marcel in het complot betrokken. De jongste zoon van Marcel en Saskia hoorde de deurbel en stemmen, en kwam stilletjes naar beneden om te kijken wat er aan de hand was. Zijn oogjes werden groter toen hij zichzelf herkende op de genomineerde foto die op de beker verscheen. “Hee, dat ben ik!” riep hij enthousiast. Marcel en Saskia konden er maar niet over uit dat hun foto genomineerd is en bedachten al plannen hoe zij ervoor konden zorgen dat er zoveel mogelijk op deze foto zal worden gestemd.
Op de ochtend van de officiële bekendmaking van de nominaties ontving ik in de ochtend al een bericht van Marcel dat er al 10 mensen op deze foto hadden gestemd. Geweldig!

Voor alle nieuwsgierigen onder ons, dit was er op de bekers te zien nadat er heet water in gedaan was. Daarbij heb ik de lettertypes gebruikt van de trouwkaarten van deze stellen om het nog persoonlijker te maken.

Wil je ook stemmen? Dat kan! www.huwelijksfotografe.nl/stemmen