Bruidsfotografie Rotterdam

Op vrijdag de 13e (hoe kan het ook anders) trouwde Bas met zijn Shirley in Rotterdam. Ik ken Bas, Shirley en de familie al een hele tijd. Bas heeft samen met zijn moeder een uitvaartbedrijf waar ik regelmatig wordt gevraagd voor een uitvaartreportage. De moeder van Bas was een van mijn eerste klanten. Dus hoe trots kun je zijn als je wordt gevraagd om de bruidsreportage van dit leuke stel te mogen maken? Nog voordat er een definitieve datum bekend was.

De dag begon bij het ouderlijk huis van Bas, waar hij heerlijk samen met zijn zoon, in zijn ondergoed, tv zat te kijken. Toen Yvonne, de moeder van Bas, klaar was met het kapsel, zijn we naar de bovenetage gegaan om om te kleden. Ondertussen arriveerde de zwarte Mustang, het stoere trouwvervoer voor vandaag.
Bij Shirley was alles al in volle gang toen we daar aankwamen. Bij het aankleden hielp Ronny, de moeder van Shirley en keek dochter Maud toe hoe haar moeder in een mooie bruid veranderde. Maud zag er ook prachtig uit, in haar mooie knalroze prinsessenjurk.

De ontmoeting van Bas en Shirley was warm en emotioneel. Shirley moest toch even een traantje laten toen zij haar stoere vent zag. En wat zag hij er mooi uit in zijn mooie pak. En dan die schoenen! Wow!
De Mustang werd gestart en we vertrokken naar de fotolocatie: het Nieuwe Luxor Theater. En dat hebben we daar gelachen en prachtige foto’s kunnen schieten. Het was heerlijk op het terras buiten en binnen was er geweldig mooi licht.

Bij het stadhuis op de Coolsingel was het een drukte van jewelste. Familie en vrienden hadden zich verzameld om het huwelijk van Bas en Shirley bij te kunnen wonen. Het was een prachtige ceremonie waarbij ook moeder Yvonne het woord nam om dit bruidspaar toe te spreken. Het waren lieve woorden en het raakte Bas zichtbaar. Dat het ja-woord iets te vroeg kwam was hilarisch. Na de felicitaties en de groepsfoto op de trappen voor het stadhuis vertrok het gezelschap met de schoolbus naar Pompgebouw De Esch.

Na een borrel werden de familiefoto’s gemaakt en kon het diner beginnen. Het feest wat daarna kwam duurde tot in de late uurtjes.