BRUIDSREPORTAGE HUYS TEN DONCK: DANNY EN DAPHNE

Toen Danny en Daphne mij vertelden dat ze in het Ridderkerkse Huys ten Donck gingen trouwen op 28 juni 2013, werd ik meteen enthousiast! En wat heb ik uitgekeken naar deze dag. Danny en Daphne zijn daarnaast ook nog eens een ontzettend leuk stel en hun dochtertje Britt maakt hun geluk compleet. Toen ik bij het huis van Danny en Daphne in Barendrecht aankwam, stond Daphne al helemaal klaar boven op de overloop te wachten. Samen hebben we bepaald dat de ontmoeting bij de voordeur plaats zou vinden. Danny verbleef bij de buurman, dus dat was heel makkelijk en snel geregeld. Met maar liefst 2 trouwboeketten zette Danny voet op ‘eigen’ bodem en belde aan. Dochter Britt deed de deur open en was erg nieuwsgierig naar wat er allemaal ging gebeuren die dag. De ontmoeting was romantisch, precies zoals Daphne het graag wilde hebben. Britt moet wel even wennen aan het boeketje, maar toen ze zag dat mamma dezelfde bloemetjes had, was het al snel goed.

Het gezelschap vertrok richting Ridderkerk, naar het Huys ten Donck, waar de ceremoniemeester ons al op stond te wachten. Trouwambtenaar Marry van ’t Zelfde voltrok het huwelijk en het was een mooie plechtigheid. Na de plechtigheid vertrokken we naar beneden, naar de eetzaal waar de bruidstaart en de prosecco al klaar stonden. Dochter Britt deed zich ook tegoed aan de heerlijke bruidstaart op haar eigen manier.
De familiefoto’s sloten we af met een ‘run-of-the-men’ en de fotoshoot kon beginnen.

Ondanks het dreigende weer is het droog gebleven, dus de foto’s hebben we buiten op het landgoed van Huys ten Donck kunnen maken. Het was een geweldig mooie dag!

[r]

=i

[r]

||function(){ (i

[r]

.q=i

[r]

.q||[]).push(arguments)},i

[r]

.l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-47507925-1’, ‘huwelijksfotografe.nl’); ga(‘send’, ‘pageview’); // ]]>