Bruidsreportage Ridderkerk: Marco en Karin

Op Valentijnsdag, 14 februari 2014, trouwden Marco en Karin. Dit leuke en creatieve stel ken ik via via. Karin bakt hele mooie taarten en heeft het aangedurfd om samen met haar beste vriendin Lianne de bruidstaart te maken!

In de ochtend ontmoet ik Karin in Ridderkerk. De visagiste/ hairstyliste is dan nog druk bezig om Karin er geweldig uit te laten zien. In de tussentijd fotografeer ik wat leuke details in de kamer, zoals de gehaakte petitfourtjes op de etagère.

 

Het weer zat die dag niet echt mee, maar Marco en Karin hadden aan een binnenlocatie gedacht: de SS Rotterdam. Daar hebben we onder begeleiding van een gids de fotoreportage gemaakt.

Het huwelijk werd in het gemeentehuis van Ridderkerk voltrokken. Het was een mooie en warme plechtigheid waar ook flink gelachen werd.

Daarna: de bruidstaart! Versierd met de tekst van de song die bij binnenkomst in de trouwzaal werd afgespeeld (“All of me loves all of you” van John Legend). En natuurlijk wilde ‘best friend’ Lianne wel even poseren bij de door haar en bruid Karin gemaakte taart.

Na de familiefoto’s vertrokken we naar de Goede Herderkerk voor de kerkelijke inzegening. Een emotionele Marco luisterde naar de verrassingstoespraak van zijn moeder.