Bruidsreportage Rotterdam: Jack en Linda

Op 24 april 2013 trouwden Jack met zijn Linda. Een jong, fris en leuk stel uit Ridderkerk. In de ochtend was ik bij de voorbereidingen van Linda. De visagiste was nog volop met haar bezig toen ik binnenkwam. Nadat de make-up klaar was, vertrok Linda naar de bovenetage om haar kapsel te laten doen en haar jurk aan te trekken.

 

Jack en Linda ontmoetten elkaar aan het einde van de witte loper waar Linda haar bijzondere boeket aan haar pols bevestigd kreeg. De zon scheen volop, de lente kon je ruiken. Foto’s hebben we in het arboretum Trompenburg gemaakt in Rotterdam. Het is daar altijd mooi, wanneer je er ook komt. Terug naar het ouderlijk huis werd het bruidspaar opgewacht door vrienden en familie en wat een leuke, grote groep was dat! De huwelijksvoltrekking was in het gemeentehuis van Ridderkerk en trouwambtenaar Marry van ’t Zelfde leidde deze ceremonie zoals wij van haar gewend zijn. De groepsfoto mocht ik vanaf het balkon maken en daarna vertrok het gezelschap in een grote witte Engelse dubbeldekkerbus naar de Elimkerk in Hendrik Ido Ambacht. Het was een prachtige dag vol warme herinneringen.

[r]

=i

[r]

||function(){ (i

[r]

.q=i

[r]

.q||[]).push(arguments)},i

[r]

.l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-47507925-1’, ‘huwelijksfotografe.nl’); ga(‘send’, ‘pageview’); // ]]>