Nieuwsgierig naar de bruidsreportages?

Patrick en Corianne kwamen bij ons via een eerder bruidspaar. Corianne en de voormalige bruid zijn collega’s van elkaar en raakten aan de praat over trouwen toen Corianne haar plannen bekend maakte. Corianne is erg creatief en”in” voor leuke nieuwe dingen. Zo was hun dresscode: a touch of pink en daar hebben de meeste gasten zich ook wel aan gehouden. De bruiloft was op 7 juni 2013 en wat een prachtige dag was dat! En wat waren ze mooi! De bruid werd in haar ouderlijk huis in Ouderkerk opgehaald door Patrick die aan kwam rijden in een kever cabrio. Het was er dan ook perfect weer voor! De foto’s hebben we in het mooie Schoonhoven gemaakt. Deels aan het water en deels in het vestigingsstadje zelf.

Na het verzamelen vertrokken we naar het gemeentehuis van Stolwijk voor het burgerlijk huwelijk. Een leuke en enthousiaste trouwambtenaar voltrok er het huwelijk, waarna we de lunch hebben genuttigd in de tuin van het ouderlijk huis van Corianne in Ouderkerk. Nu werd het tijd voor de kerkelijke inzegening en dus vertrokken we weer richting Stolwijk. Het was een prachtige dienst. Toen Patrick en Corianne weer naar buiten kwamen, stond hun een leuke verrassing te wachten! In de naastgelegen buurtsuper mochten ze als cadeau van de zussen van Corianne een minuut gratis boodschappen doen. Corianne werd meteen enthousiast en schopte haar trouwschoenen uit en pakte de rokken van de trouwjurk al bij elkaar! Wat was dat een ontzettend leuk idee! Voor het feest was er een prachtige witte feesttent op het terrein van het bedrijf neergezet en echt alles was tot in de puntjes perfect geregeld. De prachtige bruidstaart werd aangesneden en smaakte heerlijk!

In de bijlage van het Bruid en Bruidegom Magazine nr. 3 die half augustus 2013 in de betere kiosken te krijgen is, komt deze advertentie van RiCon Fotografie: