Willen jullie een bruidsreportage aan het strand?

Bruidsreportage Strand

De bijzondere bruidsreportage van dit lieve stel mocht ik bij een strandtent in Hoek van Holland doen. En wat een feest was dat! Beide heren ken ik al wat langer. Albert is een topbloemist en als ik een fotoshoot organiseer, is hij vaak de bloemist die mij prachtige boeketten levert.
Colin hebben wij op de trouwbeurs ontmoet, toen hij zijn vriend Albert kwam helpen met de stand. Colin fotografeert ook graag. Colin is overigens geboren in Nieuw Zeeland, dus de kleurkeuze voor de bruiloft lag voor de hand: kiwigroen en wit.

Ceremonie

Op het strand van Hoek van Holland, bij strandtent Janszen aan Zee, werd het huwelijk tussen beide heren voltrokken. De entree was echt zoals bij deze heren past: zogenaamd nog zonnend op het strand in de duinen, kwamen ze quasi verbaasd dat iedereen er al was, aangelopen met kiwigroene zwembroek en handdoek. Het omkleden voor de ceremonie werd in de keuken van de strandtent gedaan, tussen de voorraden en wat hebben we gelachen! Het was heerlijk weer, dus de ceremonie vond ook echt op het strand plaats waar iedereen zijn of haar plek al had in genomen. En wat was het een heerlijk persoonlijke en warme plechtigheid. Met een geweldige trouwambtenaar, fijne muzikale omlijsting en een emotioneel ja-woord.  Met hele bijzondere trouwringen, door henzelf ontworpen.

Kiwigroen

De bruidstaart (of is het in dit geval een bruidegomstaart?) was, hoe kan het ook anders, kiwigroen van binnen.  En alles op de sweettable had iets met die kleur.  Er lagen ook oliebollen en er gingen er schalen met groene Zeeuwse bolussen rond.
Wat een geweldige goede sfeer was er op deze bruiloft. Met een jazzy duo met zangeres (in trouwjurk!) klonk het als een heerlijke loungy entourage. We hebben genoten! Met een hoofdletter G.