Bruidsreportage Willemstad: Richard en Pascal

24 mei 2013 was DE grote dag voor Richard en Pascal. Al heel lang hebben zij hiernaar uit gekeken en het werd de mooiste dag die ze maar durfden dromen! Ruim op tijd arriveerden we bij het ouderlijk huis van Richard. Daar werd alles in gereedheid gebracht en ook de bloemen mochten daarbij niet ontbreken. De broer van Richard en zijn moeder hielpen hem met aankleden.
Toen we bij Pascal aankwamen, was visagiste/hairstyliste Linda van Greeven nog volop bezig: precies zoals we het wilden hebben voor de foto’s! De zus van Pascal, Chirley, hielp haar met het aantrekken van de trouwjurk. De bruidsreportage van Chirley en haar Matthew hebben we al enige jaren geleden vast mogen leggen en inmiddels zijn zij de trotse ouders van maar liefst 3 kinderen.

Het eerste deel van de fotoshoot hebben we in het Energiehuis in Dordrecht gedaan en het tweede deel in Willemstad. Gelukkig was het droog, wat niet de hele dag het geval was. De plechtigheid werd gehouden in Restaurant Belle Vue in Willemstad. Een restaurant waar we ook graag buiten de bruiloft om een hapje komen eten. Het was een prachtige, warme plechtigheid met een erg goede trouwambtenaar. Pascal pinkte even een traantje weg tijdens de plechtigheid, en al gauw werd er weer gelachen. De familiefoto’s werden buiten, voor de deur van de Belle Vue gemaakt en afgesloten met de groepsfoto. Het was een fantastische dag!