DRKS Sieraden

Jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven! Natuurlijk wil je er op deze dag ook op je allermooist uitzien. Wanneer je terugkijkt naar jullie trouwfoto’s wil je nog steeds het gevoel krijgen dat jouw bruidslook er helemaal perfect uitzag. Met de juiste bruidssieraden en accessoires van DRKS gaat dat zeker lukken! 

DRKS is het Nederlands sieradenmerk van founders Miriam & Filip Burman-Derksen. Nadat Miriam in 2013 gestopt is met haar werk als advocaat, besloot zij fulltime te gaan ontwerpen voor DRKS. De meeste sieraden worden met heel veel liefde en vakmanschap in het eigen DRKS atelier in Nederland gemaakt. Dit gebeurt veelal met de hand en dat maakt de sieraden zo uniek.


De sieraden en accessoires hebben allemaal een elegante en luxe uitstraling die ervoor zorgt dat jij je op en top bruid kan voelen. Van klassieke parel sieraden tot sieraden met glinsterende zirkonia’s en van stijlvolle kousenbanden tot kimono’s voor de bruid en haar bride’s crew. Dankzij de ruime collectie aan sieraden en accessoires zal elke bruid bij DRKS slagen! Ook de leukste cadeautjes voor bijvoorbeeld een getuige, bruidsmeisje, ceremoniemeester of aanstaande vind je hier. DRKS biedt de mogelijkheid om gratis jouw eigen tekst te laten printen in het sieradendoosje van de sieraden, waardoor je met een persoonlijke boodschap jouw cadeautje kunt omtoveren tot een super persoonlijk geschenk! DRKS is met haar collecties voor bruiden uitgegroeid tot het bekendste bruidssieradenmerk van Nederland en België, maar alle dames die op zoek zijn naar exclusieve, vrouwelijke en fashionable sieraden kunnen bij DRKS terecht!


Je shopt alle sieraden en accessoires van DRKS online op
www.drksonline.com of bij één van de bruidswinkels die zijn aangesloten als verkooppunt.