Zierikzee: Marco en Suzanne

4 oktober 2013, Brouwershaven & Zierikzee

Op 4 oktober, mijn verjaardag, trouwden Marco en Suzanne in het prachtige Zierikzee. De fotoreportage begon bij de ouders van Suzanne op de boerderij in Brouwershaven. Op het geoogste veld voor de boerderij zijn de eerste foto’s van dit mooie stel gemaakt, met een heerlijk zonnetje. Wat een heerlijk weer voor begin oktober! Nadat de corsage door de moeder van Marco bij hem was opgespeld, vertrokken we naar de Grote Kerk in Brouwershaven. Wat een prachtige fotolocatie is dat zeg! Als een kind in een snoepwinkel, zo voelde ik me en ik heb er een mooie serie kunnen schieten. Het licht kwam er zo mooi naar binnen.

Zierikzee was de volgende fotolocatie. Ook daar werden we vrolijk door de zon verwelkomd. Het was er gezellig druk en Marco en Suzanne hadden veel bekijks.
Na een lunch bij de ouders van Marco met Zeeuwse bolussen en broodjes, vertrokken we naar het oude stadhuis van Zierikzee. Trouwambtenaar Floor Kik stond het stel al op te wachten om ze naar binnen te begeleiden. De plechtigheid was warm en emotioneel. Ik heb ervan genoten.
Lopend ging het gezelschap naar een gezellig pannenkoekenhuis om daar een heerlijk stuk taart te eten en te toosten op dit nieuwe geluk.
Een zonovergoten dag waar beiden met veel warme gevoelens op terug kunnen kijken!