Taartgeheim

Een leuke tijd van voorbereiding op jullie onvergetelijke dag breekt aan. Maar ook een hectische tijd. Zoveel om te regelen… een locatie voor de plechtigheid en het feest / receptie, de bruidsjurk, het pak, de trouwringen, de bruidsfotograaf etc.Dan komt de keuze voor een bruidstaart. Waar moet je op letten, welke keuzes zijn er en hoe oriënteren jullie jezelf op dit vlak?


Wij zijn Lisa en Sonja, eigenaren van Het Taartgeheim, een gespecialiseerd bedrijf in gepersonaliseerde taarten in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Het Team van Het Taartgeheim produceert met veel passie, creativiteit en plezier, exclusieve taarten voor elke gelegenheid. Zo ook voor jullie bruiloft. Romantische, strakke of creatieve bruidstaart, cupcakes of petit fours, Het Taartgeheim maakt het!  Het is onze grote passie om de wens van jullie als bruidspaar, om te zetten in een smakelijk ontwerp en streven hierin naar perfectie.

Wij werken met hoog kwalitatieve ingrediënten. Of jullie nu kiezen voor een luchtige biscuit met een heerlijke frisse bavarois vulling, of voor een Amerikaanse Muffin cake met een crème vulling. Er is een ruime keuze aan smaken. Wij maken alles op ambachtelijke wijze, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie.Kortom een bruidstaart waar nog lang over nagepraat wordt.

Jullie kunnen gratis en vrijblijvend bij ons een proefafspraak inplannen via onze website. Wij bespreken jullie wensen, jullie gaan alles proeven en wij maken een offerte.

Wij verwelkomen jullie graag binnen ons bedrijf!

Het Taartgeheim