Trouwbeleving Lommerrijk

In het seizoen van september tot februari is het “trouwbeurzenseizoen”. In deze periode trouwen er minder bruidsparen en is het op een trouwbeurs erg leuk om met a.s. bruidsparen in gesprek te gaan over hun mooiste dag. Vaak zijn ze nog op zoek naar van alles en nog wat voor hun trouwdag, maar soms zitten ze al in het “eindtraject”. Ook dan gaan wij een goed gesprek niet uit de weg en dat is ook de reden waarom het redelijk druk is aan onze stand op een trouwbeurs. Op 19 & 20 oktober was Ahoy aan de beurt, vorig weekend WeddingEvent in Puttershoek en gisteren waren wij te vinden in Lommerrijk, op de Trouwbeleving. Alle 3 totaal verschillende trouwbeurzen en daardoor juist zo leuk! Heel bijzonder was het toen we gisteren maar liefst 2 bruidsparen aan de stand hadden die allebei vorige week bij ons op gesprek waren geweest. Marco en Daniëlle wilden hun bruidsreportage bij ons persoonlijk komen bevestigen en dat was echt te gek!
Op de Trouwbeleving vond 2 keer een real life wedding plaats onder begeleiding van trouwambtenaar Floor Kik van Floortrouwtmetliefde: het werd een hele bijzondere plechtigheid met Danny en Chantal.

Met bruidstaart van IJssalon Capri, trouwauto’s van Trouwinjedroomauto, herenpakken van Viv Suits & Shirts en bloemen van Bloemwerk Exclusief.