Zwanger Boudoir Fotografie

Olala

Deze Zwanger Boudoir Fotoshoot is een spannende verrassing voor de aanstaande pappa of gewoon voor jezelf: het resultaat zal je verbazen en als je na de shoot de deur van de studio uitloopt, stroom je over van zelfvertrouwen. Of, als je samen met je partner gefotografeerd wil worden, is het voor jullie allebei een leuke beleving!

In deze unieke periode uit je leven kun je je wel eens onzeker voelen. Er verandert zoveel in je lichaam! Deze bijzondere Zwanger Boudoir Fotoshoot zal je zeker erg goed doen. Je wordt bij ons “gepampeerd” en je zult het geweldig vinden!

Indien gewenst wordt je voorzien van professionele visagie. Het is heerlijk ontspannen in de stoel van de visagiste. Na ca. 1 uur (en je zult zien dat de tijd vliegt!) heb je een prachtige make-up!

Vooraf spreken we af wat je wilt en wat je niet wilt. Ik maak geen foto’s waar jij je niet prettig bij voelt. Als je het allemaal best spannend vindt, geen probleem!
Ik ben jouw fotograaf en ik ben ook een vrouw en moeder. Ik begrijp heel goed dat je wat ongemakkelijk bent. Maar je zult zien dat het gewoon heel erg leuk is om te doen. Trust me. De fotoshoot vindt in mijn studio in Ridderkerk plaats. Je kunt er voor de deur en gratis parkeren.

Tip: neem je favoriete muziek mee om je beter te kunnen ontspannen en als je wilt kun je ook wat extra lingeriesets meenemen.

 “Als je voor een goede, fijne en gezellige fotograaf wil gaan en toevallig best wel een spannende shoot wil doen zoals boudoir dan moet je hier zijn.
Ik heb een geweldige zwangerschap boudoir fotoshoot gedaan! Je voelt je mooi en elegant en de foto’s die worden gemaakt zijn prachtig! Ze begeleiden je door de hele fotoshoot en je eigen ideeën zijn welkom. Ik kan dan ook zeggen dat ik super trots ben op mijn foto’s en volop complimenten krijg! RiCon fotografie bedankt!