Zwanger Fotografie

Wat ben je blij met je zwangerschap, al moest je er in het begin best wel even aan wennen. En wat een bijzondere periode uit jullie leven. Nu zijn jullie nog met een klein gezin of met z’n tweetjes, maar strakjes draait alles om jullie kleintje. Geniet daarom van hoe het nu is, met je mooie, zwangere buik en de onderonsjes met je ongeboren baby.

De periode waarin je de zwangerschapsfotosessie het beste kunt boeken is rond de 32ste week van je zwangerschap. Boek daarom op tijd en hou er rekening mee dat de fotosessie inclusief de visagie en hairstyling ongeveer 2 a 2,5 uur duurt.
De fotosessie kan zowel in de studio als op een buitenlocatie plaatsvinden; de keuze is aan jou (en afhankelijk van het weer).

Bij aankomst wordt je ontvangen met koffie/thee/fris en bespreken we de stijl die je graag zou willen. We kiezen ook een zwangerschapsjurk uit die je zal dragen tijdens de fotoshoot. Deze heb ik op voorraad en er is keus genoeg. Uiteraard mag je ook zelf kleding  meenemen als je je daar comfortabeler bij voelt.

Je wordt eerst door de visagiste/haartstyliste voorzien van een mooie make-up en haarstyling. Daarna gaan we in de studio of op locatie aan de slag met de fotosessie. Er zullen flesjes water aanwezig zijn en er is altijd wel iets lekkers.

Ongeveer 2 weken na de fotosessie ontvang per email je persoonlijke online gallery met de foto’s. Markeer hier je favorieten voor in het album.

Visagie en haarstyling

Bij een zwangerschapsfotosessie vinden wij het fijn om jou te “pamperen”. Laat je verwennen door de mooiste make-up en haarstyling door een professionele visagiste/haarstyliste, ook als je niet iemand bent die normaal gesproken veel of vaak make-up draagt.
Je fotoserie wordt zo verbluffend mooi, dat niet weet welke foto’s je zou moeten kiezen.