Bruidsfotografie: daar sta je dan

Tja, daar sta je dan. Jij gaat vandaag trouwen!

Heel lang zijn jullie samen met de voorbereidingen voor deze dag bezig geweest. Van locatie tot trouwauto en van manchetknopen tot fotograaf. Het is bij jullie allemaal de revue gepasseerd en jullie hebben je keuzes gemaakt. Dit is jullie dag!

Vandaag is het dan eindelijk de dag dat het langbedachtte draaiboek uitgevoerd gaat worden. En wat kijk je ernaar uit. Zij is de liefde van je leven. Je allerbeste vriendin. En die ga jij vandaag jouw ja-woord geven. Je kijkt er ontzettend naar uit. Hoe zal ze eruit zien? Is ze net zo zenuwachtig als ik nu ben? Gelukkig is het vandaag droog. Zit mijn jasje wel goed?

Nog heel even. En dan zal ze naar me toe komen lopen en mag ik me omdraaien om haar in die lieve ogen te kunnen kijken. Hoor ik haar daar al aan komen lopen?

bruidsfotografie |

Bruidegom Remco trouwde op 28 juni 2016 met zijn Maaike. Het was een heerlijke dag met veel mooie momenten en lieve mensen. Een dag om met warme gevoelens aan terug te denken. Het was een eer om als Bruidsfotograaf aanwezig te zijn!

Laat een reactie achter