Close to you

“Just like me, they long to be Close to you….” Het is de tekst van het liedje dat Romy zong voor haar baby in haar buik. Ik werd er stil van.

Winterse fotoshoot in een kas

Voor een fotoshoot op locatie was ik op zoek naar een kas. De kas die ik in Ridderkerk weet had helaas andere plannen rond de dagen dat ik de fotoshoot wilde doen, maar is zeker een optie voor een volgende keer. Omdat dit stel uit Zeeland komt, heb ik mijn vriendin Joeke gevraagd of zij een geschikte locatie wist in Zeeland. En die heeft ze gevonden! Het werd Het Kaslokaal in Oostkapelle.
En wat werden we er hartelijk ontvangen! Nogmaals heel veel dank.

Met Michael en Romy namen we de plannen door en na een heerlijke koffie/thee gingen we aan de slag. Ondanks dat het winters was (het was officieel nog herfst) viel de kou best mee. Met wat meenomen warme fleecedekens tussen het fotograferen door was het voor Romy goed te doen. Omdat dit een muzikaal duo is (Lace), wilde ik graag dat Michael een gitaar mee zou nemen. Hij had er 2 bij zich en natuurlijk heeft hij op mijn verzoek Romy begeleid tijdens het maken van de foto’s.

Prachtige tuin

Maar niet alleen binnen in de kas, ook buiten is het er prachtig! De ene verrassing na de andere kwam er tevoorschijn. Zoals bomen met rode sierappeltjes die perfect matchten met de kleur jurk van Romy, de broek van Micheal en de rode gitaar. We zijn dan ook heel benieuwd hoe deze locatie eruit ziet als de bloesem uitloopt en komen er dan zeker nog een keer terug!

00801802202703506507307808208610210412714114215115717118015231927627564076809

Laat een reactie achter