EEN TEAM VAN PROFESSIONALS VOOR JULLIE FOTO’S EN FILM

Naast de fotoreportage ook bewegend beeld


Een prachtige bruidsreportage en waanzinnige film is echt een toevoeging aan jullie trouwdag. Daarbij willen jullie het allermooiste en de beste keus wat samenwerking betreft. En die filmers, die hebben wij gevonden! Net als wij werken zij zo onopvallend mogelijk waarbij we er natuurlijk wel voor zorgen dat we prachtige beelden maken.

Binnen een week ontvangen jullie een teaser van de trouwfilm. Zo kunnen jullie nog even op die roze wolk blijven hangen. Ongeveer 8 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de filmclip zowel digitaal als per post. En geloof me, die wil je keer op keer weer laten zien aan je vrienden en familie. Een cinematic film, waarbij jullie de hoofdrol spelen in jullie eigen trouwfilm.

De filmers van State of Dreaming zijn toppers op hun vakgebied. Wij kennen dit team al vanaf het allereerste begin van hun ontstaan als bedrijf en hebben vaak met ze samengewerkt.

Bij het maken van jullie trouwfilm wordt alles uit de kast gehaald: van drone opnamen vanuit de lucht tot sound design met de allerbeste geluidskwaliteit. En ook een Same Day Edit behoort tot de mogelijkheden, zodat jullie in de avond, als opening van jullie feest aan de gasten een clip kunnen laten zien.

Willen jullie meer weten over de trouwfilms of wil je de bruidsreportage en de film reserveren? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.