EEN TEAM VAN PROFESSIONALS VOOR JULLIE FOTO’S EN FILM

Naast de fotoreportage ook bewegend beeld

Een prachtige bruidsreportage en waanzinnige film is echt een toevoeging aan jullie trouwdag. Daarbij willen jullie het allermooiste en de beste keus wat samenwerking betreft. En die filmer, die hebben wij gevonden! Net als wij werkt hij zo onopvallend mogelijk waarbij we er natuurlijk wel voor zorgen dat we prachtige beelden maken.

Binnen 2 weken ontvangen jullie een cadeautje in de vorm van een teaser van de trouwfilm. Zo kunnen jullie nog even op die roze wolk blijven hangen. Ongeveer 8 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie de film zowel digitaal als per post. En geloof me, die wil je keer op keer weer laten zien aan je vrienden en familie. Een film, waarbij jullie zelf de hoofdrol spelen.

Filmer Robert van Ceewood Weddings is een topper op zijn vakgebied. Wij kennen Robert al een tijdje en hebben vaak met hem samengewerkt.

Same Day Edit

Een Same Day Edit behoort tot de mogelijkheden, zodat jullie in de avond, als opening van jullie feest aan de gasten een clip kunnen laten zien. Omdat Robert tijd nodig heeft om de Same Day Edit te maken, is het niet mogelijk om tevens opnamen te maken tijdens het diner.

Willen jullie meer weten over de trouwfilms of wil je de bruidsreportage en de film reserveren? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.
Vraag ook naar onze speciale pakketprijzen voor foto en film.

Loveshoot & Lovefilm

Als jullie een te gekke Loveshoot met daarbij een Lovefilm willen, dus een mooie fotoserie en een filmclip van ca. 3 minuten, dan zou je HIER eens moeten kijken!

robert