NIEUW! Loveshoot & Lovefilm

Nieuw bij RiCon Fotografie is een Loveshoot in combinatie met een Lovefilm. De Lovefilm is een trendy clip van ongeveer 3 minuten die tijdens het maken van de foto’s door onze filmer wordt opgenomen. Jullie ontvangen dan dus EN de complete fotoserie EN de trendy clip.

Save The Date

Beide zijn erg leuk om jullie Save The Date mee te maken: de aankondiging dat jullie gaan trouwen in een eigentijds jasje. Denk daarbij aan Save The Date kaarten, maar met de clip kunnen jullie dat dan ook online doen!

Hoe boeken wij een Loveshoot & Lovefilm en wat kunnen we dan verwachten?

Het boeken van deze Loveshoot & Lovefilm is eenvoudig: stuur via het contactformulier jullie aanvraag en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.
Vooraf, en in overleg met jullie, bespreken we welke locatie voor jullie het meest geschikt is om deze Loveshoot & Lovefilm te gaan doen. Ook een datum en tijd wordt daarbij vastgelegd.
Na het maken van de foto’s en de film ontvangen jullie na ongeveer 2-3 weken de fotoserie en de clip.

Afgestemd op jullie wensen

Bij het bepalen van de locatie houden we rekening met jullie wensen. Willen jullie een casual shoot in een casual outfit of juist meer glamerous? Of willen jullie de opnamen laten maken op de locatie waar ook het huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden? Vertel ons jullie ideeën en wij denken met jullie mee.

Kun je ons een voorbeeld van een Loveshoot en Lovefilm laten zien?

Jazeker! Als je verder scrolt zie je 2 series hiervan. De eerste is op een historische locatie in Dordrecht – Huis Roodenburch, en de tweede is gemaakt in Willemstad, Noord Brabant.

Wij willen boeken! Wat zijn de kosten?

Een Loveshoot kost, inclusief de foto’s die we jullie via wetransfer.com toesturen: € 295.
Een Lovefilm, inclusief de clip van ca. 3 minuten, kost € 200.
En willen jullie er een mooi vormgegeven album bij (25x25cm met 30 pagina’s), dan kost deze € 345.

Loveshoot en Lovefilm0005006020022023030033035038040048050056060

Klik op onderstaande foto en je krijgt de Lovefilm te zien:

De tweede serie van een Loveshoot en Lovefilm zie je hieronder:

012015016018020024037039045047050052057

Hier kun je de Lovefilm zien:

Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] Ons laatste cadeau wat wij weggeven is iets unieks: 1 LOVESHOOT + LOVEFILM t.w.v. € 395. Op een locatie die we in overleg met jullie bepalen wordt een mooie serie foto’s van jullie gemaakt. De Lovefilm is een clip van ca. 3 minuten die tijdens de Loveshoot wordt gemaakt. Onwijs leuk om te hebben en te delen met familie en vrienden. Of wat dacht je van: als unieke aankondiging van jullie huwelijk? De Lovefilm is geschonken door Ceewoodweddings, onze vaste filmer. Meer informatie over Loveshoot + Lovefilm vinden jullie HIER. […]

Laat een reactie achter