Huwelijksaanzoek Love & Marriage Ahoy

Huwelijksaanzoek Love & Marriage Ahoy

Het gebeurt niet vaak dat ik een huwelijksaanzoek mag fotograferen. En al helemaal niet 2 keer in 1 maand. Dus was ik aangenaam verrast toen catwalkmodel Stefan mij vroeg (als standhouder van de Love & Marriage Beurs) om zijn aanzoek te fotograferen. Helaas was ik hierop niet voorbereid en had ik mijn camera’s thuis gelaten. Toch wilde ik dit heel erg graag fotograferen. Dus ben ik even heen en weer gereden om thuis mijn cameraspullen op te halen. Mijn man Dik bleef dan in de beursstand achter om geïnteresseerde bruidsparen te woord te staan.

Het aanzoek zou aan het einde van de catwalkshow plaatsvinden, maar om geen argwaan te wekken, stond ik een half uur vooraf al foto’s te maken. De aanstaande bruid zat nietsvermoedend in het publiek. Samen met haar familie zaten zij te genieten van de prachtige show. Alleen de vader van de aanstaande bruid was op de hoogte. Stefan had hem, heel traditioneel, maar o zo romantisch, gevraagd om de hand van zijn dochter.

En toen was het moment daar. En het was zo mooi! Mensen in het publiek konden het niet droog houden en de adrenaline stoomde door mijn lichaam. Door de collega-catwalkmodellen werd de aanstaande bruid het podium opgetild. En daar stond ze dan: vol verwachten en IN verwachting. Want over een maand of 3 verwacht dit stel hun eerste kindje. Stefan zocht in zijn binnenzak naar het doosje waar de ring in zat en stelde DE vraag. Volmondig werd er JA gezegd en geapplaudisseerd. De familie ontplofte van enthousiasme en emoties. Dit was zo geweldig! Ook familie werd het podium op getild en samen werd er geproost op een mooi huwelijk.

Stefan & Nancy: van harte gefeliciteerd!!!

 

Showing 4 comments
 • Marcel Huwelijkdj Dee
  Beantwoorden

  Gaaf zeg!!

 • Jacqueline van Beugen
  Beantwoorden

  Altijd super zulke momenten

 • Hanna Koedam Esajas
  Beantwoorden

  Geinig om zo betrokken te zijn! Mooie foto’s!

 • Yentl's BruidsBoetiek
  Beantwoorden

  Super leuk en mooie foto’s.

Laat een reactie achter