Lifestyle Baby Fotosessie

Waarom je een Lifestyle Baby Fotosessie moet doen

Al voordat jullie baby is geboren, kopen jullie een goede camera om mooie foto’s mee te maken. Je wilt geen moment missen. “De tijd gaat zo hard als ze zo klein zijn”, zul je vaak genoeg te horen krijgen. Het is een cliché, maar het is ook echt zo. En natuurlijk maak je zo vaak mogelijk foto’s van je lieve zoon of dochtertje. Helemaal niks mis mee.

Maar hoe leuk zou het zijn, als jullie ook foto’s hebben van jullie als gezin? Dus waar iedereen op staat en iedereen bezig is. Bezig met knuffelen, voeden, verschonen, spelen en noem maar op. Juist die momenten zijn bijzonder. Ze laten namelijk die bijzondere periode zien van jullie gezin, waar je later zo graag naar terug kijkt. Want hoe langer jullie familiegeschiedenis, hoe waardevoller deze foto’s zullen worden.

Lifestyle Baby FotosessieWat is het verschil met een Newborn Fotoshoot?

Bij een Newborn Fotoshoot wordt alleen jullie baby gefotografeerd. Slapend. Op een dekentje en gewikkeld in een doek. In verschillende poses. Met mutsje en knuffeltje. Dat is Newborn Fotografie. En als dat is wat jullie willen, dan moeten jullie dat ook zeker doen en een newborn fotoshoot boeken bij een van mijn collega’s.
Bij een Lifestyle Baby Fotosessie wordt naast jullie baby ook het hele gezin gefotografeerd. Bij jullie in de huiskamer, babykamer en/of slaapkamer, dus jullie hoever er de deur niet voor uit. Jullie zijn in de vertrouwde, eigen omgeving. Geen geposeerde foto’s, maar foto’s van jullie gewoon zoals jullie zijn. Heerlijk met het gezin op de bank, knuffelend met de baby. Of als de baby onrustig is, lopend door de kamer terwijl je zachtjes de baby in je armen wiegt. Bijzondere momenten. Echte momenten.

Het eerste levensjaar

En willen jullie het hele eerste levensjaar gefotografeerd hebben in de stijl van de Lifestyle Baby Fotosessie, dan kan dat. Dan kom ik 4 keer in het eerste levensjaar bij jullie langs bij jullie thuis waarbij jullie zelf de momenten kiezen. Dit levert een mooi beeld op van hoe jullie kindje in het eerste jaar bij jullie in het gezin is opgegroeid. En wat is er dan nog mooier dan om dit samen te vatten in een mooi vormgegeven luxe album, waarbij jullie zelf de favoriete foto’s uitkiezen?
Willen jullie meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Klik dan HIER.

Maud-0119526Roos-039

Laat een reactie achter