Loveshoot & Trouwshoot

Er was eens……een Loveshoot EN een Trouwshoot.
Zo beginnen veel sprookjes en mooie verhalen. Zo ook met dit mooie verhaal. In mei zochten de Trouwchicks een bruid en een bruidegom voor de door hun bedachte styled shoot. Na lang wikken en wegen werd dat dit leuke stel: Elrik en Denise.

Loveshoot & Trouwshoot

De plannen werden gemaakt en zo waren een handjevol topleveranciers uit de trouwbranche bezig om iets moois neer te zetten. Het waanzinnige resultaat en een overzicht van de leveranciers kun je hier zien: Cactus meets pastel. 

Onlangs zochten wij voor een nieuw concept Loveshoots ook een leuk stel om mee te shooten en filmen en met Elrik en Denise nog vers in gedachten, zijn zij het stel voor de Loveshoot geworden. We spraken af bij Huis Roodenburch in Dordrecht. Het werd een leuke middag die langer duurde dan ik had verwacht, maar die zulke prachtige foto’s op heeft geleverd, waarvan binnenkort meer op deze website!

Dank je wel Elrik, Denise, Robert en Lenneke. Het was TOP.

P.S. Dit leuke stel trouwt volgende maand echt en ik ben zo benieuwd naar hoe ze er dan uit zullen zien!

Lees wat dit stel er allemaal zelf van vond:

Als onprofessionele modellen is het in het begin altijd een beetje ongemakkelijk. Wat moet je doen, hoe moet je kijken, is dit niet gek? Al snel genoeg voelde wij ons op onze gemak en de foto’s van de styleshoot waren een plaatje!
De keus was dan ook vanuit onze kant snel gemaakt voor deze loveshoot. Met ditmaal het voordeel en comfort dat we in onze eigen ‘kloffie’ gefotografeerd mochten worden. Met iets meer ervaring dan de vorige keer gingen we met volle zin naar deze shoot.
Het leuke aan deze loveshoot was dat het ook gefilmd werd door Robert. In het begin weer even zoeken en ook bij deze top vent waren we al snel op ons gemak. We hebben een super gezellige middag gehad, en de eerste preview beloofd veel goeds.
We kijken nu al uit naar de overige foto’s en de clip! Rika en Robert bedankt en mochten jullie ons nog nodig hebben…

Liefs, Elrik en Denise

 

 

 

 

Laat een reactie achter