Royal Wedding

Een Royal Wedding. Dat leek het zeker met deze locatie die wij onlangs mochten bezoeken in verband met deze prachtige gestijlde weddingshoot. We hebben genoten van alle pracht en praal die hier te zien is. De dag begon erg vroeg, maar wij hadden vooraf voor onszelf ook een suite gehuurd, dus geen gestress in de ochtend. Iedereen arriveerde op tijd en werd door Ruenna Merci, de organisator van dit event, uitgelegd wat er van hem of haar werd verwacht.

Once upon a time

“Er was eens….” Terwijl de bruidegom zich gereed maakt voor de grote dag en relaxed nog even een potje schaak speelt, wordt in de andere kamer de bruid voorzien van een prachtige make-up. Zij is toch wel een beetje gespannen, maar kletst gezellig met de visagiste over hoe zij hoopt dat de dag zal worden en wie er allemaal zijn uitgenodigd. Voorzichtig loopt ze de trap af.

Let is snow

Buiten is het inmiddels prachtig weer geworden. Er ligt wat sneeuw en er is een stralend blauwe lucht. De bruidegom kan het niet laten om, als hij dan toch nog op zijn bruid moet wachten, nog even een sneeuwballetje te gooien. Als hij zijn bruid ziet kan hij zich nog net beheersen en mist de sneeuwbal zijn doel. Omdat het best koud is, kruipt de bruid dicht tegen naar bruidegom aan.

Happily ever after

Het werd een prachtige dag waarop bruid en bruidegom volop hebben genoten van alles en iedereen, maar vooral van elkaar….

Royal WeddingRoyal Wedding 002Royal Wedding 003Royal Wedding 004Royal Wedding 005Royal Wedding 006Royal Wedding 007Royal Wedding 008Royal Wedding 009Royal Wedding 010Royal Wedding 011Royal Wedding 012Royal Wedding 013Royal Wedding 014Royal Wedding 015Royal Wedding 016Royal Wedding 017Royal Wedding 018Royal Wedding 019Royal WeddingRoyal Wedding 021Royal Wedding 022Royal Wedding 023Royal Wedding 024Royal Wedding 025Royal Wedding 026Royal Wedding 027Royal Wedding 028Royal Wedding 029Royal Wedding 030

Location: Landgoed Huis de Voors
Make up and hairstyling: Michelle Alders 
Photographer: RiCon Fotografie 
Videographer: De Wedding Filmer
Styling and Flowers:Florabel
Bridal shop: Bruidspaleis
Male Fashion: Diya Tailors
Flautist: Fluitist Paul Smithuis
Live Painting: Susan Mertens
Jeweler: Art Object Trouwringen
Patisserie en bruidstaart: Landgoed Huis de Voorst 
Weddingplanner: Merci Wedding & Event Design 

 

Comments
  • Rosalie
    Beantwoorden

    Wauw! Ik wil ook een royal wedding! #goals

Laat een reactie achter