Trouwalbums bij bruidsfotografie

Hoe kan het ook anders: bij jullie mooie bruidsreportage hoort een prachtig album. Een album wat bij jullie past: klassiek of juist eigentijds met de kleuren en materialen die jullie mooi vinden. Sinds kort werken wij met een nieuwe albumleverancier samen die werkelijk prachtige albums aan ons levert en daar zijn we heel erg blij mee. Om alvast een voorproefje te geven, hebben wij onlangs een nieuw demo album en een compleet demo albumpakket samengesteld. Deze zijn “live” te bekijken bij ons in de studio in Ridderkerk.

Voorbeeld trouwalbums

Laten we beginnen met het nieuwe voorbeeldalbum. Deze is met materiaal Viola Leather (echt leer) en met een zwart/wit foto op de cover. De bij te bestellen bewaarbox is in licht grijs linnen materiaal met een paars stiksel om de randen en een paars lint om het album uit op te lichten om het te kunnen bekijken.

Trouwalbum

Detailfoto van de box met het stiksel:

Trouwalbums

En vervolgens dit complete albumpakket, bestaande uit een trouwalbum, twee ouderalbums en een gastenboek. Het materiaal is een zacht poederroze soort suède waarbij de namen met een persoonlijk ontwerp zijn ge-embosd.

Trouwalbum

Detailfoto van de embossing op de cover van het gastenboek:

Trouwalbums

Hoe loopt het proces van het trouwalbum?

Allereerst worden natuurlijk de foto’s op jullie trouwdag gemaakt. Deze worden verdeeld in mapjes en in de volgorde van de dag. Alle mapjes worden bekeken en een flinke selectie van de foto’s wordt ook bewerkt. Met de bewerkte foto’s ga ik aan de slag om het albumontwerp te maken voor jullie. Hierbij hou ik rekening met al jullie wensen die jullie mij eerder, in een persoonlijk gesprek, kenbaar hebben gemaakt. Als het albumontwerp klaar is, krijgen jullie dit in een preview doorgestuurd. Het albumontwerp is een online ontwerp, waarbij jullie nog wijzigingen aan kunnen laten brengen. Als uiteindelijk het albumontwerp helemaal naar jullie zin is, geef je een akkoord en wordt het album bij mijn leverancier besteld. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 3 weken voordat jullie van mij een email zullen krijgen waarin ik meld dat het album binnen is en we een afspraak kunnen plannen om het op te komen halen. Mochten jullie het liever opgestuurd hebben (misschien in verband met de afstand vanaf jullie woonplaats naar Ridderkerk), dan kan dat natuurlijk ook.

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft?

Neem dan snel contact op via het contactformulier of stuur me een email: info@riconfotografie.nl

De leuke bloemaccentjes zijn van Flowers and More

Laat een reactie achter