Trouwen in Rhoon

Trouwen in Rhoon, in het kasteel van Rhoon, is geen onbekend adres voor ons. Deze mooie dag begon echter in het huis van de ouders van Danny, waar hij zich gereed maakte voor deze dag. Waarna we naar het ouderlijk huis van Sabrina vertrokken, waar al aardig wat bezigheden waren. De tuin stond mooi in bloei en op de vlonder bij het water achterin was het de perfecte plek voor de “first look” van de bruid en bruidegom.

Herdenken

Op deze dag werd ook aan de belangrijke mensen gedacht, die er niet meer waren in het leven van Danny en Sabrina. We bezochten 2 maal een begraafplaats en herdachten anderen op een speciale plek in de tuin. Heel bijzonder op een trouwdag en voor dit bruidspaar heel erg belangrijk.

Bij het kasteel van Rhoon werden bruid en bruidegom hartelijk verwelkomt door de gasten. De ceremonie was mooi en warm en het ja-woord klonk er luid. Na de felicitaties vertrok het gezelschap richting de kerk in Portugaal. Daar waren ook de kinderen uit de klas van juf Sabrina, die na afloop een kleine receptie hadden voorin de kerk.

Nieuwe Luxor

Tijd voor de fotoshoot! En die hebben we gedaan in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, waar het podium klaar stond voor de voorstelling later die dag van De Marathon. Erg veel tijd hadden we helaas niet, want we moesten weer op tijd vertrekken om op tijd voor het diner te zijn. Bij het weggaan arriveerde de bus met de acteurs van de musical.

Feest

Het diner kon vanwege het prachtige weer heerlijk buiten plaatsvinden en de gasten genoten er volop van. Na het diner was er nog even tijd voor het opfrissen en kwamen de eerste gasten al aan. Het werd een mooi feest tot in de late uurtjes.

 

Trouwen in Rhoon3118325167488213A822582458588

Showing 13 comments
 • Suzan
  Beantwoorden

  Goed weergegeven hoe deze bijzondere/unieke dag was. Geluk van de bruidspaar is op de foto’s terug te zien.

 • Lydia
  Beantwoorden

  Mooie reportage. Van begin tot eind ligt er gevoel in. Plaatjes/foto’s spreken voor zich.

 • Selina
  Beantwoorden

  Wauw! Wat was dit een mooie dag! Alles tot in de puntjes geregeld! Prachtige foto’s en video’s gemaakt die dag. En wat zagen ze er mooi uit! Als afsluiter een topfeestje?

 • Nel tabbers
  Beantwoorden

  Het was een mooie dag van trouwen erg mooi weer als oma heb ik genoten van die dag .het bruidspaar zag er erg mooi uit en het bruid boeket met de foto’s er in van de overleden erg mooi .En de tuin mooi versiert heb erg mooi. En in het kasteel van rhoon was ook mooi. En in de kerk dat ze met de vader binnen kwam zo lief en erg mooi. En dat de kinderen van de klas er bij was.ik heb van deze dag genoten. Bedankt voor de mooi foto’s

 • Laurina Hermsen
  Beantwoorden

  Mooi,Uniek,Bijzonder,Liefde tussen twee geliefde.
  Prachtige herinnering aan een mooie dag 23 juni 2017

 • Quinty
  Beantwoorden

  Het is een geweldig gevoel om een familielid zo gelukkig te zien. Deze dag was voor Sabrina en Danny van ongekende waarde,en het was precies wat zij verdiende! Het geluk spat van de prachtige foto’s af.

 • Iris hermsen
  Beantwoorden

  Wat een speciale, leuke dag was dit. Het is een mooi stel samen en bijzonder dat ik hier bij mocht zijn. Een dag om nooit te vergeten!!

 • Ellen Hermsen
  Beantwoorden

  Het was een geweldige, waanzinnige, mooie, emotionele, schitterende dag om nooit te vergeten. Met een heel lief en mooi bruidsspaar wat zijn wij tros op hen.❤️

 • Deborah Hermsen
  Beantwoorden

  Mooi stel, mooie locatie en de foto’s zijn al net zo mooi!
  Heel veel geluk, liefde, gezondheid en mooie momenten gewenst!

 • Melissa Gorter
  Beantwoorden

  Wat was dit een mooie dag! Via deze mooie foto’s wordt goed weergeven hoe deze prachtige dag was!
  Veel geluk lieverds!

 • Michael Kerkhof
  Beantwoorden

  Mooie foto’s van dit prachtige bruidspaar! Het was een mooie dag, bijzonder om hier bij te mogen zijn geweest.

 • Marijke Rijkers
  Beantwoorden

  Een dag om nooit meer te vergeten 🙂 Het was super!

 • Michelle
  Beantwoorden

  Prachtige foto’s van een heel mooi bruidspaar!

Laat een reactie achter