Face and Art

face and art
Visagie & haarstyling is Face and Art. Face and Art is de naam van het bedrijf van Linda van Reeven. Ik ken Linda al jarenlang. Ooit hebben we elkaar ontmoet op een bruiloft in een slaapkamer van de moeder van de bruid. Bij het gereedmaken van de bruid was Linda daar bezig om de bruid te voorzien van de mooiste make-up en haarstyling. Vrijwel meteen hadden we door dat wij goed met elkaar op konden schieten. Steeds vaker kwamen we elkaar tegen en toen ik een MUA (make-up artist) zocht voor een gestijlde shoot, was de keuze snel gemaakt. Het werd een supermooie serie, compleet met toplocatie, 3 modellen en 3 stijlen. Deze serie is gepubliceerd met maar liefst 9 pagina’s in het Bruid & Bruidegom Magazine. Hierna volgden er nog vele gestijlde shoots waar Linda haar bijdrage aan heeft geleverd, zoals Sevillian Love en Love me Tender. Beide zijn diverse keren gepubliceerd op trouwblogs nationaal en internationaal.

Ook voor mijn Beautiful Boudoir fotografie is Linda meestal de visagiste die ik benader. Aanstaande bruiden worden daar mooi gefotografeerd in hun (bruids)lingerie op een supervrouwelijke manier. Linda zorgt dat ze er glamorous uitziet en zich op en top een vrouw voelt. Het is iedere keer weer waanzinnig om te zien hoe vrouwen worden omgetoverd tot een model en er zichtbaar van genieten.

Linda is heel sociaal en verstaat haar werk. Inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid tot een heel team en gaat het erg goed met de business. Ze is perfectionistisch en dat vind ik een prima eigenschap. Ze komt vaak ook met haar eigen ideeën als we een styled shoot bespreken en staat open voor suggesties van mijn kant hierin. Voor aanstaande bruiden raad ik haar van harte aan. Heel vaak neemt de bruid in kwestie mijn advies aan en zie ik Linda weer in de ochtend bij de voorbereidingen terug.

Sinds kort heeft Linda een nieuwe website: www.faceandart.nl

faceandart