11 jaar, 11 maanden en 11 dagen

11 jaar, 11 maanden en 11 dagen getrouwd: reden voor een feestje! Elvira en Richard ken ik als twee leuke en aparte mensen. Elvira maakt de meest waanzinnige taarten in haar eigen bedrijf TAARTenkUNST in Zevenhuizen. En Richard helpt haar daarbij. Laatst waren Elvira en Richard 11 jaar, 11 maanden en 11 dagen getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden!

In Zevenhuizen hadden ze de boveneteage van een leuk restaurantje (De Viergang) afgehuurd. Alle gasten waren aanwezig toen wij binnen kwamen en we direct werden verwelkomt met een heerlijk glaasje. Elvira en Richard werden op dat moment nog gefeliciteerd door de gasten. Elvira had dus een fotograaf geregeld voor een familiefotoshoot, zonder dat de gasten dat wisten. De samenstelling van dit stel mensen was zo bijzonder en uniek: dat moest op de foto worden vastgelegd. Dus dat hebben we dan ook gedaan.

De familiefotoshoot

Het weer was wel wat fris, maar droog. Aan de overkant van het restaurant was een groen gedeelte naast een kerk en daar hebben we de foto’s gemaakt. En dat hebben we geweten! Iedereen had ontzettend veel lol en kon poseren hoe hij/zij dat wilde. Er waren 3 mannen die (dacht ik) een Joods keppeltje op hun hoofd droegen. Toen ik nog eens goed keek, bleek het een cup van een roze BH te zijn! Dit omdat de dresscode roze was en zij niets anders geschikts konden vinden. Ik vond het wel heel origineel bedacht!

De taart

Nadat we de familie op de foto hadden gezet, hebben we nog een mini Loveshoot met het bruidspaar gedaan. Daarna weer terug naar het restaurant voor een toostmoment. En natuurlijk zou Elvira Elvira niet zijn als daar geen prachtige taart bij zou zijn! Zie je em? Het is een Griekse zuil met een Griekse kruik.

002006011020024034035045062063094096119130132152157168170190

 

Showing 2 comments
  • Joyce Woodard Rusche
    Beantwoorden

    What a fun couple, and such a wonderful original way to celebrate with love and laughter shining through each photo! Congrats to my cousin Richard and his beautiful Elvira.

  • Elvira
    Beantwoorden

    Het was een geweldige dag!!!! En die “keppeltjes”? Niet omdat ze niks anders geschikts konden vinden… maar omdat ze niks GEKKERS konden bedenken hahaha…

Laat een reactie achter