Loveshoot met live aanzoek

Loveshoot met live aanzoek met een te gekke actie! Wat fotografie betreft heb ik een ‘bucketlist’. Daarop staan situaties die ik nog niet eerder heb gefotografeerd en die ik heel graag zou willen fotograferen. Zoals ook een Loveshoot waarbij live een aanzoek plaats zal vinden.

Waarbij je aanstaande bruidegom een aanzoeksring heeft gekocht en hij niet kan wachten om die aan jouw vinger te schuiven. Hij heeft er lang over nagedacht en de perfecte locatie gevonden om daar op zijn knie te gaan en jou die ene vraag te stellen. En jij? Jij weet nog van niks. Want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven.

In overleg met de fotograaf is er een datum en tijd afgesproken waar de Loveshoot plaats zal vinden. En je was aangenaam verrast toen hij je deze Loveshoot cadeau gaf. Want mooie foto’s van jullie samen, die hadden jullie nog niet. Wel selfies, maar die zijn met een mobiele telefoon gemaakt en lang zo mooi niet wat belichting en kleuren betreft.

En dan…..dan gebeurt het……..

Voor een leuke outfit ben je met je beste vriendin urenlang gaan shoppen. En ook je vriend heeft zijn best gedaan. Samen vertrekken jullie naar de afgesproken locatie om daar samen met de fotograaf die mooie foto’s te gaan maken. Je hebt het helemaal naar je zin en geniet van het mooie weer en de prachtige locatie. Aan het eind van de fotoshoot wordt je vriend een beetje gespannen. En dan……….dan gebeurt het………

Gratis Save the Date kaarten! (of € 150 korting op jullie bruidsreportage)

Omdat ik Loveshoots zo leuk vind om te fotograferen EN omdat er in die Loveshoot een live aanzoek plaatsvindt, heb ik iets leuks bedacht! Jullie krijgen van mij 50 te gekke, door mij ontworpen Save the Date kaarten cadeau. Zodat jullie ook je familie en vrienden op de hoogte kunnen stellen van jullie liefdesplannen en zij de datum kunnen reserveren waarop jullie elkaar het ja-woord zullen geven. Gewoon, omdat het kan!
Willen jullie ook de bruidsreportage bij RiCon Fotografie? Dat kan natuurlijk! In dat geval zou je in plaats van de 50 Save the Date kaarten ook kunnen kiezen voor € 150 korting op het bedrag van de bruidsreportage.

loveshoot

6023-zw530152337528-1104STD-01

Laat een reactie achter