Een gestijlde fotoshoot: behind the scenes

behind the scenes

Regelmatig organiseer ik, samen met een stylist en een aantal topleveranciers uit de trouwbranche, een gestijlde fotoshoot. Dat doe ik om meerdere redenen: de samenwerking met de topleveranciers, een mooie serie foto’s en mijn skills te ontwikkelen.

Voordat ik de leveranciers benader ga ik een moodboard samenstellen van het idee wat ik heb. Vaak is dat niet zo makkelijk, want ik wil het liefst iets gaan doen wat nog niet eerder gedaan is. Maar samen met de stylist kom ik er wel uit. Wij vullen elkaar prima aan met ideeën.

Als ik het team heb samengesteld, gaan we aan de slag met alle leveranciers op de hoogte brengen van het moodboard, de locatie en de datum. Ik laat het aan de creativiteit van de leverancier wat hij of zij ermee gaat doen. Per slot van rekening krijgen zij ook de foto’s van hun dienst of product.

Ik hou ervan om mijn leveranciers goed te voorzien van een natje en een droogje. Ik wil dat het ze aan niets ontbreekt op dat gebied, zodat iedereen goed in zijn/haar vel zit. Iedereen weet dan wat er verwacht wordt en gaat aan de slag. Daar waar nodig helpen we elkaar tot  het resultaat er staat. En dan kunnen de fotografen hun werk doen en helemaal “los” gaan op hetgeen er door de topleveranciers is neergezet.
Na afloop ruimen we gezamenlijk alles op en rijden we met een tevreden gevoel weer naar huis.

0800108005080110801808022080240802708049080710808008081Foto’s van deze “behind the scene” komen uit de gestijlde wedding fotoshoot: Sevillian Love.

Comments
  • Joeke Verhoeven
    Beantwoorden

    Leuk zeg om terug te zien zo 🙂

Laat een reactie achter