Sevillian Love

Sevillian Love

Een locatie als een sprookje, heerlijk zonnig weer. Een prachtige trouwjurk en schitterende ringen.
En dat zijn nog maar een paar dingen die ik zo even opnoem die van deze bijzondere gestijlde fotoshoot een “plaatje” maakten. Want een plaatje was het: in alle opzichten. We noemen het Sevillian Love.

Vlakbij de Middellandse Zee ligt dit landgoed. Ergens in Zuid Spanje. De bewoners zijn er vriendelijk en vullen hun dag met het verbouwen van olijven en sinaasappels en het maken van heerlijke gerechten. Iedere dag staan er verse tapas op tafel voor diegene die toevallig voorbij komt en trek heeft na een lange reis. Sangria wordt er alleen op bijzondere dagen gedronken. Bijvoorbeeld op die van een bruiloft.
Ben en Amy kenden elkaar al van jongsaf aan. En langzaam groeide hun relatie. Stiekem droomde Amy van haar trouwdag met Ben. Wat zou ze een mooie jurk aan hebben en wat zou ze genieten van al het moois op haar trouwdag. En nu was het dan eindelijk zover: het hele dorp rukte uit om voor hen de mooiste, lekkerste en beste producten te leveren op deze mooie dag. En zo ontstond een prachtig kleurenpallet van turkoois, goud, wit en glitter. De bizar grote bruidstaart toornde hoog boven alle andere lekkers op de tafel uit en de glitters op de taart sparkelden in de zon. De cupcakes vulden de lucht met een heerlijke geur. Dat zou vast heerlijk smaken!
Het zweet stond Ben op zijn voorhoofd. Hij wilde zo graag zijn bruid zien. Bij de bloemist had hij een prachtig boeket geregeld in een aparte, niet alledaagse vorm. Hopelijk zou Amy het mooi vinden. Amy kon niet stil blijven staan toen ze een glimp van haar bruidegom opving. Dit was het moment: nu gingen ze elkaar zien.
De ontmoeting tussen deze twee was romantisch en liefdevol en ze konden hun ogen niet van elkaar afhouden. Wat was dat mooi om te zien!

De plechtigheid vond plaats bij een oude kerkruïne, aan de rand van het dorp. Hier waren hun ouders ook getrouwd. En hun grootouders. Voorzichtig schoof Ben de ring om de vinger van Amy terwijl hij haar aankeek. Een hartstochtelijke kus volgde. Nu waren ze man en vrouw. Voor altijd.

Krijg je nu ook zo’n trek in een glas heerlijke Sangria? Dit is hoe je het maakt:

En als toetje deze videoclip die Angelique en Sylvester van State of Dreaming hebben gemaakt:

State of Dreaming

 

En natuurlijk vertellen we je wie al die geweldige leveranciers waren die aan deze shoot hebben meegewerkt!

Bloemen – www.jvfloraldesign.nl
Styling – www.weddingeve.nl
Visagie & Hairstyling – www.faceandart.nl
Decoratie & Accesoires – www.weddingdeco.nl
Bruidsjurken – www.lanova.nl
Kleding bruidegom – www.roodfeld.nl
Locatie – www.middellandsezeetuin.nl
Bruidstaart, cupcakes & cakepops – www.taartenkunst.nl
video – www.stateofdreaming.nl
stationery – www.thesparklecompany.nl
koekjes – www.droomkoekjes.nl
sieraden – www.jeweltrend.nl
haarsieraden – www.faceandartshop.nl
fotografie – www.huwelijksfotografe.nl
bestek, borden, vaasjes – www.zarahome.com
modellen – Rik & Danielle
Catering – onze lieve vriendin Jolanda Coolegem

 

Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Laat een reactie achter