Blossom Wedding

Een blossom wedding: straks in april/mei, als de kersenbloesem weer bloeit, denk ik terug aan deze heerlijke dag. Wat een prachtig bruidspaar en wat een fijn team van leveranciers. Als ik de foto’s nu terugzie, komt er vanzelf weer een glimlach op mijn mond.

Zo was er de prachtige stying van de dames van MISS GENIE. En wat zag dat er supermooi uit! Ik heb deze dames ontmoet op een trouwbeurs in Renesse en we raakten al heel snel aan de praat over mooie ideeën. Daar is deze styled shoot uitgekomen!

Het drukwerk, oftewel stationery, is ontworpen door LEINTJES . Dat doet Marjolein al jaren en dat kan ze zo onwijs goed. Klassiek of trendy, je vindt er altijd wel iets wat je aanspreekt.

De bruidegom heet JP (Jean Pierre) en is een lieve stoere man. Zijn kleding komt van ALEXANDER ROODVELD uit Dordrecht, een prachtige herenkledingwinkel in het historische centrum van deze oude stad. Alexander draait zijn hand er niet voor om en combineert herenkleding waar je bij staat tot een prachtig geheel.

Bloemen op je trouwdag: ik hou er zo van! Al het adembenemende bloemwerk in deze foto’s is van PUUUR BY MANON. Wat is die creatief zeg, ik keek mijn ogen uit van al dat moois.

De tafels, banken en stoelen komen van DE MEIDEN VAN VERSIER en AD ROOVERS VERHUUR. Dat mag beste worden gezegd.

Voor als het toch nog wat fris is buiten is dit stoere leren jasje van AIM YOUR WEDDING echt helemaal van nu! Je kunt het naar eigen ontwerp laten schilderen, helemaal geweldig.

Alle jurken op deze foto’s zijn ontworpen en gemaakt door VICTOR’S WEDDINGDESIGN, nog zo’n kanjer uit de trouwbranche. Niet weg te denken uit Rotjeknor en een heerlijke creactieve man om uren te kletsen over mooie ontwerpen.

Al dit lekkers is van de hand van Sofie van A SPOONFUL OF SUGAR. Zij maakt sweettables in het door jullie gekozen thema, zodat het helemaal aansluit bij de styling van jullie bruiloft. En dat doet Sofie onwijs goed! Iets meer dan alleen een bruidstaart, waarbij het ook nog eens langer blijft staan en de gasten nog eens terug lopen naar de tafel om alles eens goed te bekijken en nog iets lekkers mee te nemen.

De locatie is een echte kersentuin, DE KERSENHOF in Brabant. We werden er hartelijk ontvangen en ook weer uitgezwaaid. En heb je de mooie make-up en haarstyling ook al goed bekeken? Die is van Linda van FACE AND ART. Een topper die ik al jaren ken. De haarsieraden komen ook van dit bedrijf en zeg nou zelf: zijn ze niet prachtig?

Comments

Laat een reactie achter