Bruidsfoto Award in the pocket!

Wat zijn we blij met deze bruidsfoto award van Wedisson. Het is de derde die we van Wedisson in ontvangst mogen nemen. En daar zijn we supertrots op!

Meer over deze foto

Omdat ik recentelijk mijn werkwijze van belichten heb aangepast was in erg gefocust om deze foto te maken. De locatie is er perfect voor. (Jenevermuseum Schiedam) Het licht is er niet optimaal als je dit bruidspaar zou belichten op mijn vorige manier. En heel eerlijk: ik zou er wellicht niet dit mooie resultaat mee hebben gehaald dan nu het geval is.

Dit is de foto zoals die uit mijn camera kwam:

Bruidsfoto AwardISO 100  |  f4,0  |  1/160  |  Off Camera Flash van rechtsboven

Finishing touch: de edit van RiCon Fotografie

Het editten doe ik altijd in Adobe Lightroom, zoals menig bruidsfotograaf. Hierin tweek ik de foto zodanig totdat het resultaat is wat ik wil. En voor de ene fotograaf is dat weer anders dan voor de andere fotograaf. Het is een kwestie van wat je aanspreekt en wat je mooi vindt. Uiteindelijk is het dit geworden.

bruidsfoto award

Samen met nog 2 andere foto’s uit deze serie met dit bruidspaar heb ik ingezonden voor deze Wedisson Award. En dan maar wachten. En je mailbox in de gaten houden. Tot gisteravond laat ik het nieuws mocht ontvangen:

Hi, Rika! Congratulations on being selected for the 24th Collection!

Andere Bruidsfoto Awards die ik van Wedisson mocht ontvangen waren deze:

WED-1WED-2

 

Laat een reactie achter