Bruidsfotografie: Wedisson Awards

Bruidsfotografie: Wedisson Awards

NEWSFLASH

Zojuist mochten wij in onze mailbox een mooi bericht ontvangen. Wij mochten deze maand maar liefst 2 Wedisson Awards in ontvangst nemen voor de bruidsfotografie en wat zijn we daar trots op! Al 3 keer eerder was deze eer aan ons toegekend.

De foto en het verhaal: bruidsreportage in Amsterdam

Met dit leuke en spontane bruidspaar mochten wij in Amsterdam fotograferen. De bruidegom had een mooie parkeerplek voor hen en ons geregeld en ook dat er een fiets klaar stond. Die hebben we gebruikt in de fotoshoot. Amsterdam en fietsen horen eigenlijk wel heel erg bij elkaar vonden wij. Ze hadden enorm plezier om zich door het lopende en fietsende verkeer bij de Magere Brug te begeven. Soms met een bibberend stuur, maar stevig doortrappend. Het was een erg leuke serie foto’s geworden, waarvan deze er 1 is die dan ook nog een Wedisson Award heeft gewonnen. Wil je meer zien van dit leuke stel, die de fotoshoot in Amsterdam hebben gedaan, klik dan HIER

Bruidsfotografie: Wedisson Awards

 

De foto en het verhaal: bruidsreportage bij uniek kerkorgel

De bruidegom van dit bruidspaar is kerkorganist en de broer van de bruid bespeelt dit unieke kerkorgel in de Singelkerk in Ridderkerk, dat stamt uit februari 1904. Normaal gesproken wordt er geen toestemming gegeven om met een bruidspaar in de kerk te fotograferen, maar deze keer werd er een uitzondering gemaakt en daar waren het bruidspaar en wij ontzettend blij mee. Deze foto zat al in mijn hoofd voordat ik het gemaakt had. Zo wilde ik het belichten en zo wilde ik het componeren. En als het dan ook nog lukt, en een mooie award oplevert, kan onze dag niet meer stuk.

Bruidsfotografie: Wedisson Award

Comments
 • Lenie Stout
  Beantwoorden

  Beste Rika, Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs, daar mogen jullie inderdaad trots op zijn. Het is een schitterende foto geworden. ik was namelijk ook bij dit huwelijk, als zus van de moeder van de bruid. Het weer dat prachtig was, zo’n mooie zonovergoten dag in maart.
  ik wens jullie nog heel veel succes met het maken van zulke mooie foto’s, en wie weet volgen er nog meer Wedisson awards.
  Vriendelijke Groeten
  Lenie Stout

Laat een reactie achter