Bruidsfotograaf Dordrecht: Ron & Monique

Met Ron en Monique waren aangenaam verrast met Tromenburg. In ons voorbereidingsgesprek had ik ze verteld over dit prachtige park in Rotterdam en toen zij daar zijn gaan kijken, waren ze meteen verkocht. Deze locatie moest het worden. En had het geregend, dan hadden zij daar graag de fotoshoot voor verzet. Nu alvast een sneak preview van de fotoshoot. Later zal een uitgebreid blog volgen. Op zoek naar een bruidsfotograaf Dordrecht, neem dan contact op!
Bruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf Dordrecht

Bruidsfotograaf Dordrecht, maar ook…

Als fotografe maak ik natuurlijk niet alleen maar bruidsreportages. Veel koppels die mij in willen schakelen als bruidsfotograaf kiezen er bijvoorbeeld voor om eerst een Loveshoot te doen. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en krijgen jullie een goede indruk van mijn werkwijze en de foto’s die ik maak. De Loveshoot kan op locatie of in mijn studio in Ridderkerk plaatsvinden.

Ook razendpopulair: de Boudoir fotoshoot. Verras je partner (of jezelf) met een spannende en intieme fotoshoot in mijn studio in Ridderkerk. Er staat een professionele visagiste voor je klaar om je make-up en haar tip-top in orde te maken en als vrouwelijke bruidsfotograaf begrijp ik natuurlijk dat dit best wel eens spannend voor je kan zijn. Samen bespreken we wat je wél en niet wilt en ik zet natuurlijk mijn beste beentje voor om je helemaal op je gemak te laten voelen tijdens de Boudoir fotoshoot.

Wil je meer weten over de bruidsfotografie Dordrecht of de andere shoots die ik verzorg? Of direct een afspraak met mij inplannen? Neem dan via hier direct contact met mij op. Ik reageer altijd z.s.m. op je (aan)vraag.

Laat een reactie achter