Bruidsfotografie Slikkerveer – Finishing Touch

Als bruidsfotograaf laat ik graag zien hoe ik foto’s maak. Want geloof me, de foto’s rollen echt niet supergaaf en sprankelend uit mijn camera. Daar komt nog wel iets meer bij kijken, namelijk de fotobewerking. Ik heb hierin mijn eigen stijl ontwikkeld. Naast het maken van de foto wat sluitertijd, diafragma en ISO betreft, is compositie zeker belangrijk. Alles moet kloppen. Als voorbeeld neem ik onderstaande foto. Die kwam zo, zoals je het nu ziet, uit mijn camera.

Bruidsfotografie Slikkerveer - Finishing TouchNiet echt een foto waar je van van je stoel valt toch? De foto is erg “vlak” wat het licht betreft en dus ben ik daaraan gaan “tweeken” totdat ik het zo had bewerkt dat ik tevreden was.  Datzelfde heb ik ook gedaan met het contrast, de scherpte en de warmte van de kleuren. Na een half uur hiermee bezig geweest te zijn is dit het resultaat geworden:

Bruidsfotografie Slikkerveer - Finishing Touch

Dat is ook de reden waarom ik geen RAW bestanden lever bij een bruidsreportage. Een RAW bestand is een digitaal negatief, zoals je vroeger de negatieven had van een rolletje met foto’s. Dit bestand bevat alle informatie van het beeld dat gemaakt is en kan met de juiste software worden aangepast zonder kwaliteitsverlies. Net als ieder andere professionele fotograaf, heb ook ik een eigen stijl hierin ontwikkeld. Dat is tevens een groot deel van mijn toegevoegde waarde als fotograaf. Dus de bruidsparen ontvangen bij RiCon Fotografie een USB bij hun bruidsreportage waarop de bewerkte foto’s staan en die als JPEG zijn omgezet. Klaar voor gebruik om in een album te verwerken bijvoorbeeld. Of om een favoriete foto als wanddecoratie  te laten maken.

Bruidsfotografie Slikkerveer, maar ook…

Als fotografe maak ik natuurlijk niet alleen maar bruidsreportages in Slikkerveer en omstreken. Veel koppels die mij in willen schakelen als bruidsfotograaf kiezen er bijvoorbeeld voor om eerst een Loveshoot te doen. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en krijgen jullie een goede indruk van mijn werkwijze en de foto’s die ik maak. De Loveshoot kan op locatie of in mijn studio in Ridderkerk plaatsvinden.

Ook razendpopulair: de Boudoir fotoshoot. Verras je partner (of jezelf) met een spannende en intieme fotoshoot in mijn studio in Ridderkerk. Er staat een professionele visagiste voor je klaar om je make-up en haar tip-top in orde te maken en als vrouwelijke bruidsfotograaf begrijp ik natuurlijk dat dit best wel eens spannend voor je kan zijn. Samen bespreken we wat je wél en niet wilt en ik zet natuurlijk mijn beste beentje voor om je helemaal op je gemak te laten voelen tijdens de Boudoir fotoshoot.

Wil je meer weten over de bruidsfotografie Slikkerveer of de andere shoots die ik verzorg? Of direct een afspraak met mij inplannen? Neem dan via hier direct contact met mij op. Ik reageer altijd z.s.m. op je (aan)vraag.

Laat een reactie achter