Bruidsreportage Bunnik: Bart & Annemieke

 

Toen Bart en Annemieke hun bruidsreportage bij mij boekten, wist ik nog niet dat Bart de broer is van een bruidegom die ik 6 jaar eerder had gefotografeerd! Toeval bestaat niet en smaken verschillen, maar in dit geval niet!
De dag begon in zonovergoten Hillegersberg Rotterdam waar Annemieke zich door haar vriendinnen mooi liet maken. Bart kwam mooi op tijd aanrijden en het eerste spannende moment van de dag kon beginnen. Wat waren ze verrast toen ze elkaar voor het eerst in trouwkleding zagen en wat was het moment prachtig.
In het stadhuis van Zeist gaven Bart en Annemieke elkaar het ja-woord en na de familiefoto’s gemaakt te hebben vertrokken we naar de Stay-OK in Bunnik voor een heerlijk stuk taart en koffie. Hier kon iedereen ook even heerlijk bijkomen op het terras in de zon. En dat op 10 oktober!
Toen de laatste kruimels waren weggewerkt zijn we het naastgelegen bos in gelopen voor de fotoshoot. Wat een prachtige omgeving. Dat was genieten. De fotoshoot verliep voorspoedig waarna we weer terug liepen naar de locatie voor een heerlijke BBQ.
De kerkdienst werd gehouden vlakbij Slot Zeist in een prachtige kerk. De sfeer was warm en de band speelde ontzettend goed. Het was erg fijn om hierbij aanwezig te mogen zijn en dit vast te mogen leggen.

De bijzondere trouwkaart van Bart en Annemieke is er 1 die zij zelf hebben ontworpen, samen met 2 van door mij geschoten foto’s uit de Loveshoot. Bart en Annemieke beheren een ontwerpstudio: The Nobly Creative.

Laat een reactie achter