Bruidsreportage Amsterdam: Karel & Sjeel

 

Via mijn lieve collega uit de WeLoveWeddings bruidsfotografengroep, raakte ik in contact met Karel en Sjeel. Zij zochten op zeer korte termijn (1 week) een bruidsfotograaf voor hun bruiloft. Trouwplannen waren er al, maar de vader van Karel heeft gezondheidsproblemen en die zijn zodanig dat ze graag de bruiloft naar voren wilden halen. En dus zaten we op een zondagmiddag met elkaar te skypen en te kletsen over de bruiloft.
Vrijdag 21 november 2014 was een prachtige herfstdag: volop zon, blauwe lucht en warme herfstkleuren. Mijn dag kon al niet meer stuk. Na de warme ontmoeting met het bruidspaar en hun familie werd het tijd om om te kleden en foto’s te schieten. De eerste korte sessie hebben we op loopafstand van het huis van Karel en Sjeel gedaan.
De huwelijksplechtigheid was in een stadsdeelkantoor in Amsterdam, waar een vrolijke en fijne trouwambtenaar het huwelijk heeft bezegeld. Natuurlijk kon de rijst bij het naar buiten gaan niet ontbreken, waarna we op pad gingen naar het Vondelpark. Daar in de buurt had Karel zijn fiets gestald, want een fotoshoot op de fiets was toch wel een vereiste. Een dergelijke foto stond ook op de trouwkaart van dit stel. Maar probeer maar eens om een bruidspaar in het Vondelpark op een mooie, zonnige dag in november zonder publiek op de achtergrond te fotograferen!
Hierna vertrokken we naar de Bosbaan, de roeivereniging waar Karel en Sjeel elkaar hebben leren kennen. Hier was de toost, het stamppottenbuffet en het knalfeest.

Laat een reactie achter