Bruidsreportage compleet

Dit is waar ik zo van hou: als ik het verhaal van de bruiloft compleet heb. In dit geval is het de bruiloft van Willem en Suzanne. Het verhaal begint eigenlijk bij een bedrijfsfotoshoot waarbij Suzanne model is.

Bruidsreportage compleet: het aanzoek

Bij een bedrijfsfotoshoot van een koninklijke ballonnenleverancier was Suzanne model. Bloemen geregeld, jurk geregeld en uiteraard een fotograaf. Suzanne genoot hier duidelijk van en haar vriend Willem kwam even kijken hoe het ging en wilde zijn vriendin ook wel eens in een trouwjurk zien. Wat Suzanne niet wist, was dat Willem al maanden een aanzoek aan het plannen was. Dat het iets bijzonders moest zijn wisten we allemaal, maar hoe en wat, dat bepaalde Willem.

Kort daarna werd dit stel gevraagd om mee te doen aan een real wedding op een trouwbeurs in het Wereldmuseum in Rotterdam. Dat was DE gelegenheid die Willem aangreep. Hier moest het gebeuren. En Suzanne, die het natuurlijk leuk vond om als bruid gekleed hieraan deel te nemen, stemde in en had niks in de gaten. Het was een prachtige ceremonie waarbij ook familie en vrienden waren uitgenodigd. En nog had Suzanne  niks door. Pas toen de trouwambtenaar Marry de microfoon aan Willem gaf, had ze het door en kwamen de tranen.

bruidsreportage compleet

Bruidsreportage compleet: de huwelijksvoltrekking

Afgelopen september was het dan zover: de bruiloft van Willem en Suzanne zou nu echt gaan plaatsvinden. Het was een mooie, zonnige dag. Zo zonnig en mooi, dat de ceremonie buiten op het terras van Brasserie Waalhaven plaats kon vinden. Veel lieve woorden en heerlijke kussen later kon Willem eindelijk zeggen dat Suzanne nu zijn vrouw was.

bruidsreportage compleet

Bruidsreportage compleet: het ophalen van het album

Zojuist kwamen Willem en Suzanne hun trouwfotobox op halen. Zij kozen niet voor een groot album, maar voor een houten box met op de voorkant een mooie foto en erin een minialbum met de 30 prachtigste foto’s. Het was weer fijn om ze te zien en spreken en na te genieten van dit leuke stel en mooie trouwdag.

bruidsreportage compleet

Laat een reactie achter