Trouwen in Dordrecht

Trouwen in Dordrecht: de meest fotogenieke stad in deze regio als je het mij vraagt. Er zijn zoveel mooie plekjes in Dordrecht, dat je ze nooit allemaal kunt bezoeken tijdens de fotoshoot met een bruidspaar. Ook deze keer lukte het me niet.

Thuis bij Marcel werd ik hartelijk ontvangen door zijn ouders. Hij was best een beetje gespannen, maar vond het fotograferen al snel erg leuk. Miranda was een stuk relaxter. De visagiste Anouk was al druk bezig om haar van een prachtige make-up en kapsel te voorzien. Na het aantrekken van de prachtige trouwjurk, gekocht bij La Nova, kwam daar het moment waar ze zo naar uit hadden gekeken: de ontmoeting. Die was in de achtertuin. Beide waren erg verrast en konden de ogen niet van elkaar afhouden.

De fotoshoot hebben we, zoals eerder gezegd, in Dordrecht gedaan. Het weer was goed en het bruidspaar had er zin in. Gelukkig was er een vriendin mee om te helpen met de sleep en de sluier. Marcel en Miranda hebben er met volle teugen van genoten. Al snel was het tijd voor de ceremonie.

Trouwen in Dordrecht met Marcel en Miranda

Bij aankomst van het bruidspaar bij het stadhuis van Dordrecht was het gezellig druk. De ceremonie was emotioneel, maar ondanks dat, schoot de bruid in een slappe lach. Hierdoor werd het allemaal wat luchtiger. Toen het ja-woord eruit was, zag je duidelijk een opluchting en konden Marcel en Miranda weer ontspannen.

Trouwen in DordrechtTrouweninDordrecht02TrouweninDordrecht03TrouweninDordrecht04TrouweninDordrecht05TrouweninDordrecht06TrouweninDordrecht07TrouweninDordrecht08TrouweninDordrecht09TrouweninDordrecht10TrouweninDordrecht11TrouweninDordrecht12TrouweninDordrecht13TrouweninDordrecht14TrouweninDordrecht15TrouweninDordrecht16TrouweninDordrecht17TrouweninDordrecht18TrouweninDordrecht19TrouweninDordrecht20trouwenindordrecht21TrouweninDordrecht22TrouweninDordrecht23TrouweninDordrecht24TrouweninDordrecht25TrouweninDordrecht26TrouweninDordrecht27TrouweninDordrecht29TrouweninDordrecht30TrouweninDordrecht31

 

Showing 2 comments
  • Willem Wever
    Beantwoorden

    Ben trots op je Nootje

  • Willem Wever
    Beantwoorden

    En ook op jou Miran

Laat een reactie achter